Внимание! Точат ви картата от името на Люба Кулезич


Внимавайте на кого си давате данни от банковите карти.- Измамници използват популярността на журналиста Люба Кулезич за далаверки. Тарикатите обещават предметни или парични награди, ако, обаче, им изпратиш детайлите от своята банкова карта.

Ето какво предупредиха от екипа на предаването „Честно казано с Люба Кулезич“. Ето какво написаха:

"Уважаеми зрители,

получаваме сигнали за злоупотреби със страницата на „Честно казано с Люба Кулезич“ във Фейсбук. Създаден е фалшив профил, който визуално наподобява настоящия автентичен профил на предаването, и подвежда потребителите, че „печелят парична или предметна награда“. Такива съобщения съдържат невярна информация и представляват опит за злоупотреба. 

Доколкото ни е известно предоставят линк с искане за въвеждане на лични данни и на банкова сметка/карта. Приканваме ви да бъдете внимателни и не отваряте подобни съобщения.
Телевизия „Евроком“ е предприела необходимото за докладване на тези действия пред „Фейсбук“. Ако междувременно сте станали жертва на подобна злоупотреба, можете да  изпратите допълнителна информация на лично съобщение тук. 

Във връзка с горното, напомняме, че профилът на предаването „Честно казано с Люба Кулезич“, както и блогът на журналиста Люба Кулезич, са създадени и функционират основно с цел да популяризират съдържанието на телевизионния продукт. 

Поздрави,
екип „Честно казано с Люба Кулезич“

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара