Bloomberg TV Bulgaria с ексклузивни за България интервюта на участниците от Световния икономически форум „Давос 2021“


Интервютата с глобалните политически и икономически лидери може да гледате в ефира и на сайта на Bloomberg TV Bulgaria

Bloomberg TV Bulgaria отново ще предложи на българската аудитория ексклузивен достъп до най-големия и престижен икономически форум в света „Давос 2021". Бизнес телевизията ще отрази отблизо най-голямото събитие за световната икономическата общност и ще излъчва всеки ден до края на януари ексклузивни за българските зрители интервюта на екипа на Bloomberg LP с най-големите световни бизнес и политически лидери, които участват във форума.

Престижното събитие започна на 25 и ще продължи до 29 януари, като за пръв път в историята швейцарският курорт няма да бъде негов домакин. Заради глобалната пандемия от COVID-19 и наложените противоепидемични мерки, всички лекции и срещи ще преминат в нов онлайн формат. Виртуално във форума ще участват над 1000 държавни и правителствени ръководители, както и бизнес лидери. Събитието ще е първото, на което ще присъства и новоизбраният секретар по въпросите на климата на САЩ Джон Кери. Мотото на срещата е „Решаваща година за възстановяване на доверието".

„Устойчивото възстановяване и позитивният сценарий за изход от кризата зависи от ваксините“, сподели основателят и председател на WEF Клаус Шваб в специално интервю за Bloomberg малко преди откриването икономическия форум. 

„Трябва да се уверим, че интегрираме в понятието капитал не само финансите, както досега. Имаме и социален капитал, човешки и природен капитал. Ако искаме да върнем доверието в капитализма, трябва да приемем и различните му функции“, добави Шваб.

Още ексклузивните интервюта от „Давос 2021" и полезна информация ще откриете на сайта ни bloombergtv.bg.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара