bTV със специално студио за встъпването в длъжност на Джо Байдън


„46-ият президент на САЩ“ с водещи Иван Георгиев и Светослав Иванов ще се излъчи на 20 януари 

Директни включвания от Вашингтон, експертни коментари, любопитни факти и ексклузивни интервюта ще предложи на зрителите bTV в специалното студио „46-ият президент на САЩ“, посветено на встъпването в длъжност на новоизбрания американски държавен глава Джо Байдън. То ще започне в 18:00 ч. на 20 януари, а негови водещи ще бъдат журналистите Иван Георгиев и Светослав Иванов.

Близо три месеца след оспорваната битка срещу Доналд Тръмп, целият свят очаква речта на новия американски президент, която ще зададе тона на световните събития за следващите 4 години. Според конституцията на САЩ новият президентски мандат започва на обяд на 20 януари с церемония по встъпване в длъжност, която включва и клетва от 35 думи пред председателя на Върховния съд.

Ефирът и онлайн платформите на bTV Media Group ще дадат възможност на всички да проследят събитието с преки включвания от Вашингтон на Теодора Трифонова и Ясен Дараков. Контекста ще коментират авторитетни експерти и гости, които ще осигурят присъствие на всички гледни точки и ще обяснят спецификите на церемониала. Дотогава, международната редакция на bTV Новините ще продължи да отразява в детайл работата на преходния екип на Джо Байдън, както и любопитните новини около последните дни на Доналд Тръмп в Белия дом. Зрителите и потребителите ще имат достъп до най-важното по всяко време в специалната секция - https://btvnovinite.bg/46president.

През ноември bTV Новините проследи отблизо изборите в САЩ, а зрителите определиха редакцията като най-достоверен източник на международни новини – според 49,6% от всички анкетирани в национално проучване на „Маркет линкс“, проведено през октомври 2020 г.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара