Ирен Кривошиева влиза в ролята на лекар в сериала на bTV „Белези“

 


Режисьорът Виктор Чучков-син се присъединява към екипа на продукцията

 

Снимките на най-новия сериал на bTV „Белези“ продължават вече трети месец. Участие в него ще  вземат едни от най-популярните театрални и кино звезди, които ще  разкажат за зрителите истории за изгаряща любов, заплетени семейни отношения и дълбоко пазени тайни. Част от уникалния каст в семейната драма е и обичаната българска актриса Ирен Кривошиева. Като част от екипа, реализиращ продукцията пък, вече е и носителят на редица престижни награди за своята работа - режисьорът Виктор Чучков – син. 

Ирен Кривошиева влиза в ролята на Мария, доктор по професия, живяла много години в Америка. Според актрисата много черти от характера на образа ѝ съвпадат и с нейния личен. „Сякаш ролята е писана за мен. Мария има син лекар по професия, както е и в моя живот. Тя се връща от Америка и се установява тук, грижи се за своя син така, както аз го правя за моя собствен“. С усмивка на уста Ирен споделя още, че би се радвала образът на Мария да бъде така разгърнат, че да може всеки ден да е на снимачната площадка. 

„Изпитах страхотно вълнение в първия ми снимачен ден, все пак не съм снимала близо 10 години. Впечатлена съм от високото ниво на професионализъм на екипа, от отношението към нас актьорите и от начина, по който се работи с нас. Темпото е много бързо, но винаги и на първо място се обръща особено внимание върху поведението и характера на образите“, споделя Ирен Кривошиева. 

За „Белези“

 

„Белези“ ще пренесе зрителите в многопластовия свят на едно българско семейство, белязан от любов, омраза, трудни решения и видимо непосилни за приемане последици. Сериалът ще повдигне завесата за сложността на вътрешно-семейните отношения и ще застъпи вечни лични и житейски теми - кога трябва да защитаваш любовта си, кога трябва да направиш компромис, какъв е личният ти житейски избор за това какъв човек си и искаш да бъдеш.

Семейната драма събира едни от големите имена в киното и театралния свят у нас. Основна линия в сюжета е историята на сестрите Надежда и Вера, а в техните роли ще видим актрисите Анастасия Лютова (Надежда) и Вера Йорданова (Вера). Изключително силното актьорско присъствие включва Пенко Господинов (Боян), Валентин Ганев (Стоян), Ирен Кривошиева (Мария), Клементина Фърцова (Радост), Иво Аръков (Никола), Стоян Радев (Веселин), Албена Колева (Гинка), Ирина Атанасова (Силвия), Балена Ланджева (Неда), Матей Митев (Боби) и други. Режисьори на „Белези“ са Драго Шолев, Станислав Тодоров – Роги, Петър Крумов и Виктор Чучков - син. Изпълнителен продуцент е компанията Midwest.

 

10 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Кога ще бьде изльчен по Бтв обаче много малко бг сериали са яки

  ОтговорИзтриване
 2. Моля Бтв Лейди да пуснете нов латино хит сериал след финала на Бети в Ню Йорк

  ОтговорИзтриване
 3. Бети в Ню Йорк вечер без сьботите и неделите от 21 до 22 часа по Бтв Лейди

  ОтговорИзтриване
 4. Бети в Ню Йорк и сутрин без сьботите и неделите от 9 до 10 чася по Бтв Лейди

  ОтговорИзтриване
 5. Моля след финала на Бети в Ню Йорк Бтв Лейди пуснете нов латино хит сериал

  ОтговорИзтриване
 6. Моля Бтв Лейди да пуснат нов латино хит сериал

  ОтговорИзтриване
 7. Моля не изтривайте коментарите ми брагодаря ви

  ОтговорИзтриване
 8. Аарон Диас е Рикардо в латино сериала хит Бети в Ню Йорк

  ОтговорИзтриване
 9. Аарон Диас Артуро Гаярдо от латино сериала хит Земя на честта

  ОтговорИзтриване
 10. Моля не ми изтривайте коментарите ми брагодаря ви

  ОтговорИзтриване
По-нова По-стара