Журналистът на Bulgaria ON AIR Калина Донкова ще води „Бъдещето: Домът“ - днес, от 17,30 часа


Журналистът на Bulgaria ON AIR Калина Донкова ще бъде водещ на първото от поредицата издания на мултиплатформения проект „Бъдещето: Домът“. Специалното студио ще се проведе днес, от 17,30 часа и ще отговори на въпроса как ще се промени домът ни през следващите години.

Калина Донкова е журналист с богат опит. В момента е продуцент на всекидневното публицистично предаване „Директно“, което търси отговори на важните теми от деня. Преди да стане част от екипа на Bulgaria ON AIR е работила в различни електронни медии. 

Калина, заедно с водещи експерти от различни сфери, ще обсъдят новостите във всички сфери, които касаят жилището – от избора на локация до умните уреди, които осеняват ежедневието ни. „Бъдещето: Домът“ ще обърне внимание и на облика на офиса, чиято функционалност нараства все повече през годините. 

Участие в „Бъдещето: Домът“ ще вземат Борислав Гостев, ръководител „Управление на Търговски партньори“ в ОББ; Емануил Тотев, търговски директор в TESY; Калина Петкова, мениджър Маркетингови Комуникации, Schneider Electric; Ивайло Рашев, директор на Bosch България; инж. Павел Тенев, строителен директор  „Направление Градски Имоти“ в инвестиционна компания Green Life Development & Resorts, изграждаща „Проект 80 Тинтява“ и историкът проф. Христо Матанов. 

Специалното студио ще се излъчва на живо в както ефира на политематичната телевизия и радио Bulgaria ON AIR, така и в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group - Bgonair.bg; Bloombergtv.bg, Investor.bg, Dnes.bg.

Проектът „Бъдещето: Домът“  се провежда със специалното партньорство на ОББ, Теси, Шнайдер Електрик, Бош и „Проект 80 Тинтява“.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара