Българката Полина Маринова, на която Дуейн Джонсън – Скалата благодари - ексклузивно пред Bulgaria ON AIR


Необичайна благодарност в социалните мрежи към българката Полина Маринова

отправи Дуейн Джонсън - Скалата и повдигна въпроса коя е тя. Оказва се, че тя е журналист, който интервюира едни от най-известните хора в света. Сред събеседниците на Полина Маринова са Мелинда Гейтс, Илън Мъск и разбира се - Скалата. 

С Маринова се свърза репортерът Bulgaria ON AIR Виолета Русенова. „Беше пълна изненада. Отначало не повярвах, че е той. Той не само я прочете. Явно му хареса, защото я публикува навсякъде", сподели Полина пред Bulgaria ON AIR. 

Дуейн Джонсън е любимец и идол за милиони, а за втора поредна година е и най-скъпоплатеният актьор в Холивуд. Към сметката му се трупат и милионите, които той прави с публикациите си в Instagram. В социалната мрежа Скалата има 210 милиона последователи.

„От това, че е наречен "задник", когато е на 15 години, до това сега да бъде наричан "най-харесваният" човек в света. Ей, имам малък прогрес. Големи благодарности на автора Полина Маринова за написването на този профил. Това беше приятна изненада за четене“, написа в профила сиактьорът. 

Полина е израснала в Съединените щати, където е учила журналистика.  

„Работих малко време в CNN в Атланта, после се преместих в Ню Йорк да работя в списание Fortune - едно от най-добрите бизнес списания в Америка“, разказа Полина.

Взимала е интервю и от Мелинда Гейтс. Мечтае да вземе интервю от Джордж Клуни. Милиардерът визионер Ричард Брансън също е бил неин събеседник. 

„В секундата, в която се запознаеш с него, не чака ти да го питаш. Той ме пита много въпроси", спомня си Полина.

29-годишната българка живее в Ню Йорк, който е силно засегнат от коронавируса. Във време на епидемия тя взима и още едно сериозно решение - да се омъжи. Споделя още, че вече няма търпение да се прибере в родината си, тъй като затворените граници миналата година я спрели.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара