Cartoon Network и Boomerang – акценти за февруари 2021 г.


Представяме ви акцентите и премиерите по Cartoon Network и Boomerang за месец февруари.

„Гъбчовците!“ – Сезон 1

От 8 февруари – всеки делник от 14.00 ч.


Поредицата изследва магическия мегаполис Гъбкодол, чрез причудливите приключения на любознателния Сет - един от многото млади гъбчовци.

В един от епизодите, Сет взема бебе калмар от океана за научните си изследвания, но накрая се привързва към малкото същество. Когато Калмарчо става прекалено голям и привлича вниманието на междугалактически зоопарк, Сет е принуден да освободи новия си приятел, за да го спаси.

 

Супергерои в действие

От 15 февруари – всеки ден от 10.00 ч.

Малките титани, DC Super Hero Girls и екипът на Мао Мао се обединяват, за да ни отведат на грандиозно супергеройско приключение.

Специален епизод „Бен 10: Бен 10 010“

На 27 февруари от 10.00 ч. и повторение 28 февруари 05.00 ч.


В бъдещето, когато Гуен Тенисън е президент и светът е превзет от извънземна орда на име Поток, измореният Бен 10 000 трябва да повика своята 10-годишна версия от миналото и заедно да се изправят срещу настъпилата обсада.

Boomerang кино със Скуби-Ду

От 6 февруари – всеки уикенд от 11.00 ч.

Всеки уикенд по Boomerang ще се излъчват Скуби-Ду филми. Не пропускай да се забавляваш с любимата банда, докато те преживяват приключения и разгадават мистерии.

 

 

„Бен 10 – Време за герои“

От 15 февруари – всеки ден от 13.00 ч.

Предаване, посветено на Бен 10, което включва премиера на филма „Бен 10 срещу Вселената: Филмът“, както и специалния 44-минутен епизод - „Бен 10: Бен 10 010“.

 

 

„Лампът“ – Сезон 3

От 8 февруари – всеки ден от 15.40 ч.


Лампът е лепкаво оранжево вещество, избягало от тайна лаборатория. Двама учени, „Очилатият“ и „Кльощавият“, неуморно се опитват да го хванат, но Лампът винаги успява да се измъкне под носа им.

 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара