Хладнокръвни убийства и екшън на пътя по CBS Reality през февруари


Представяме ви акцентитe и премиерите през февруари 2021 по канал CBS Reality.

Хладнокръвно

От 1 до 11 февруари, всяка делнична вечер в 21:10 ч.


Млад цигулар е убит в Метрополитън Опера. Полицията интервюира всички зад кулисите и търси истинския „Фантом на операта“... Тялото на жена е изхвърлено край път и в рамките на една година са открити телата на още две жени, изхвърлени по същия начин. Детективите се опасяват, че става дума за сериен убиец… Мъж е застрелян близо до склада, в който работи. Убийството е в стил екзекуция и изглежда професионално, а за да стигне до убиеца, полицията трябва да намери оръжието на убийство… Вдовица е пребита до смърт в дома си. Разследващите подозират, че жертвата е познавала убиеца си... Мъж отваря вратата на дома си и е прострелян. Разследващите са изключително затруднени от случая, докато не разкриват виновника по-близо до дома, отколкото някой би могъл да си представи...

Това са само част от случаите на хладнокръвни убийства, представени в сериала „Хладнокръвно“. Извършено е убийство, но с натрупването на улики и доказателства нараства и объркването. Съчетавайки вълнението от една загадка с интуитивното преживяване на истинска криминална драма, “Хладнокръвно” се завръща към сцената на някои от най-объркващите престъпления и проследява детективите в процеса на разкриване на уликите, които ги водят до убиеца. С помощта на нови снимки, интервюта и завладяващи възстановки сериалът изследва личните последици за семействата и приятелите на жертвите и показва представителите на изпълнителната власт, които работят упорито за окончателното разрешаване на случая. Преоткривайки документалните филми, посветени на мистериозни убийства, “Хладнокръвно” изобилства от напрегнати обрати, които ще държат зрителите на ръба на напрежението до разрешаването на всяко убийство.


Мотополицаи

Нов сезон 

От 6 февруари, всяка събота и неделя, 21.10 ч.


Кола профучава със 175 км в час в зона с ограничение 90...  Джип пламва на магистралата… Самосвал се е преобърнал и е блокирал движението…. Мотополицаите отново са в действие и вие можете да видите отблизо всеки детайл от техните акции в този изпълнен с екшън риалити сериал. „Мотополицаи“ продължава да представя работата на австралийските мотополицаи. Те са елитен отряд офицери, висококвалифицирани специалисти, действащи по натоварените пътища и магистрали в и около Сидни. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара