COVID-19 и цената на ваксинния национализъм – на 28 януари, по Bloomberg TV Bulgaria


Гост по темата в предаването „В развитие“ е старши икономистът в RAND Europe Марко Хефнър

Как се развива COVID-19 и каква е истинската цена на ваксинния национализъм, която ще плати човечеството? На 28 януари, от 13:00 часа, в ексклузивен разговор за предаването „В развитие“ по Bloomberg TV Bulgaria, своята гледна точка по темата ще сподели старши икономистът и ръководител на научни изследвания в RAND Europe - Марко Хефнър. 

След като осъществява обширни количествени изследвания, свързани с актуални теми, проблеми и въпроси в областта на здравеопазването, труда и международната икономика, Хефнър успява да натрупа богат опит в анализирането на данни и да се запознае отблизо с особеностите на иконометрията. Преди да се присъедини към RAND, той работи в Института за изследване на заетостта (IAB) и в Центъра за изследване и анализ на миграцията в Лондонския университетски колеж. 

RAND Europe е изследователска организация с нестопанска цел, която спомага за подобряването на политиката на различни компании и международни организации и вземането на решения чрез извършването на собствени изследвания и анализи. Организацията работи отблизо с ключови клиенти като европейски правителства и институции, доброволчески организации, фондации, университети и компании от частния сектор. RAND Europe осъществява прецизни и професионални проучвания по въпроси, свързани със здравеопазването, науката, иновациите, отбраната и сигурността, транспорта, наказателното правосъдие, заетостта и социалната политика. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара