Германия след ерата Меркел – коментар на управляващия директор на Eurasia Group за Европа, днес, от 13 часа, по Bloomberg TV Bulgaria


След 15 години начело на властта, германският канцлер Ангела Меркел напуска поста, оставяйки следа не само в историята на Федералната република, но и в световната. 

Какво наследство оставя първата жена канцлер на Германия и каква ще бъде Федерална република след края на ерата Меркел – отговорите от управляващия директор на Eurasia Group за Европа Муджтаба Рахман днес, от 13 часа, в предаването „В развитие“, по Bloomberg TV Bulgaria.

Eurasia Group цели да помага на инвеститори да разберат въздействието на политиката върху рисковете и възможностите на външните пазари. Компанията има офиси на четири континента и е водеща в анализа на политическия риск и консултации.

Муджтаба Рахман ръководи и контролира аналитичната и консултантска работа на фирмата в Европа, като помага на клиентите да се ориентират в макрополитиката на Брюксел и нейното взаимодействие с държавите-членки в широк спектър от области на политиката.

Ексклузивният му анализ на края на ерата Меркел и бъдещето на Германия гледайте днес, от 13 часа, в предаването „В развитие“, по Bloomberg TV Bulgaria. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара