Акцентите по FOX Crime през януари


Представяме ви премиерните продукции по FOX Crime през януари.

Те бяха десет, сезон 1 

6 януари, сряда @ 22:00 ч.

Премиера за България

60 мин., драма/криминален


Продукцията е първата съвременна адаптация на шедьовъра на Агата Кристи, най-продавания криминален роман на всички времена.

Десет души, пет жени и петима мъже, са поканени в луксозен хотел на самотен тропически остров. Скоро те осъзнават, че са напълно изолирани от останалия свят и нямат достъп до каквито и да е средства за комуникация. Ситуацията бързо се превръща в най-ужасния им кошмар.

Защо са били примамени в този злокобен капан? Отговорът се крие в тяхното минало и събития, които всеки от тях се е опитал грижливо да прикрие. Сега, под горещото островно слънце, те ще платят за грешките си. Накрая няма да остане нито един. Един по един те ще станат жертва на убийство и ще остане само въпросът: Кой е убиецът?


В ролите:

Самуел льо Бян, Гийом де Тонкюдек, Мариан Деникур


Убийствени тропици, сезон 1

14 януари, четвъртък @ 22:00 ч.

Премиера за България

60 мин., Драма/Криминален


На тропическия остров Мартиника две служителки на реда са принудени да обединят сили за разследването на множество убийства. Едната се придържа стриктно към закона и реда, докато другата е с далеч по-либерални виждания. Те не се спират пред нищо!


Макар да са пълни противоположности, това дуо ще направи всичко по силите си да поддържа реда и закона на острова, който има своите особености и нрав.


В ролите:

Соня Роланд, Беатрис де ла Булей, Жюлиен Берамис


Петра, сезон 1

8 януари, петък @ 22:00 ч.

Премиера за България

120 мин., драма/криминален


Криминалната драма вдъхва живот на знаменития детектив от бестселърите на Алисия Хименес Бартлет. Находчивата и нетрадиционна Петра Деликато се занимава с изтощителна административна работа в Генуа, когато неочаквано се налага да се заеме с разрешаването тежки престъпления заедно с полицай от старата школа – Антонио Монте. Двамата са много различни, но споделената им амбиция да разкриват истината води до учудващо успешно партньорство. Те се сблъскват със суровата реалност на престъпния подземен свят на Генуа, но същевременно търсят и смисъла на живота.


В ролите:

Паола Кортелеси, Андреа Пенаки


Ризоли и Айлс: Криминални досиета, сезон 7

13 януари, понеделник-петък @ 21:05 ч.

Премиера за канала

60 мин., драма/криминален


Седмият и последен сезон на „Ризоли и Айлс“, който е също толкова вълнуващ и опасен, както всички досегашни, започва с последиците от престрелката в последния епизод от миналия сезон. Екипът трябва да използва всички налични средства, за да открие неуловимата Алис Сандс и да я изправи на съд, преди тя да е успяла да съсипе живота на Джанет.

Наред с някои от най-предизвикателните загадки досега, в този сезон ще станем свидетели и на завръщането на приятели и близки, на изпитания на волята, на нова разцъфтяваща любов и на взор с упование в бъдещето. Адам Синклер се включва активно в този сезон в ролята на асистент-патолога особняк в службата на Маура.


В ролите:

Анджи Хармън, Саша Александър

4 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте относно Лекар в планината всеки





    Следобед без сьботите и неделите от 16 до 17 часа по




    Бтв

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте Лекар в планината сезон 13 по Бтв





    Обаче сериала ще има сезон 14




    В сезон 13





    Предоводача на Доктор Мартин Грубер е сменен с друг




    А не до човека който го озвучаваше в до сезон 12




    В сезон 13 го озвучава друг

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте влезте в Лекар в планината публична група фейсбук





    Моля не триите коментарите ми

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте Лекар в планината сезон 14 в Германия

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара