Забавления в Мимилу, пиратско съкровище и островни приключения по JimJam през февруари


Представяме ви акцентитe и премиерите през февруари 2021 по детския телевизионен канал JimJam.

Премиера

Кейт и Мим-Мим

От 3 февруари, всяка сряда, 10.10 


Премиерният сериал „Кейт и Мим-Мим“ ще въведе децата в специалното приятелство между петгодишно момиченце на име Кейт и нейното приятелче зайче Мим-Мим! Във всеки епизод Кейт и Мим-Мим и тяхната банда от симпатични приятели откриват нови вълнуващи места и се отправят към приключения – правят всичко това с надеждата да решат озадачаващ проблем, който Кейт има в реалния свят. Кейт може да бъде каквото си иска и да прави каквото и да било в Мимилу - независимо дали лекува случай на неудържимо кикотене, изгражда собствена състезателна кола или прави балон-зайче за най-добрия си приятел Мим-Мим!


Филмов блок всяка събота и неделя


Филмовите уикенди с любимите на децата герои продължават – всяка събота и неделя от 13.09 ч. През февруари героите са Пощальона Пат, Строителя Боб и Ноди!

В „Пиратското съкровище на пощальона Пат“ малките зрители ще видят как всички деца в Грийндейл пощуряват на тема пиратство, когато к Мат – американският братовчед на Пощальона Пат, се отбива в Грийндейл по време на корабната си почивка, защото той прилича на истински пират с раираната си риза, с големите си ботуши и с котката си на име Поли..  

В „Строителят Боб: Големият план на Боб“ децата с изненада ще отрият колко мащабни могат да бъдат проектите на Боб и неговия екип и как те винаги са съпътствани с вълнуващи приключения…

В „Островните приключения на Ноди“  ще се срещнат с малко дървено човече с кимаща глава и звънтяща синя шапка, чийто невинен ентусиазъм го въвлича във всякакви видове опасни ситуации…


Минимаратони!


Всяка събота и неделя през февруари от 10.00 до 11.00 ч. продължават минимаратоните на сериалчетата “Яя и Зук”  и „Невероятни приказки“, с които децата ще могат да пътуват във въображаеми светове с Яя и Зук и техните оживели играчки, както и да придружават  добродушния пътуващ изпълнител Аполо в неговите приключения в приказното царство на малките буболечки! Учи и играй! Тематични образователни блокове 

Всеки ден от 9.04 до 10.00 ч. и от 17.04 до 18.00 ч.


През февруари тематичните образователни блокове на JimJam ще представят нови епизоди от поредиците „Дудлибу“, „Отгатни колко те обичам“ и „Отгатни с Джес!“.  Децата ще могат да рисуват и да развихрят въображението си заедно с малкия художник с голямо сърце Дудлибу. Ще научат и истории за приятелство, семейни ценности и приключения заедно с Малкото кафяво зайче и неговия баща – Голямото кафяво зайче. Ще разберат колко е важно да си помагат взаимно, както правят котето Джес и неговите приятели!


Звезда на месеца

Локомотивчето Томас от „Томас и приятели“


През февруари звезда на месеца продължава да е локомотичвето Томас – главния герой от поредицата филмчета „Томас и приятели“! Затова  децата ще могат да гледат нови забавни видеоклипове за любимото синьо парно локомотивче – всеки ден от 1-ви до 31-ви януари. 

Всеки ден малките зрители ще продължат да научават и интересни факти за влаковете в поредицата „Знаехте ли, че…“, както и да гледат образователни кратки клипове за тях.


Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара