Теленор пуска в продажба флагманите Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ и Galaxy S21 Ultra във всички свои магазини


Теленор пуска в продажба новите Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+ и Samsung Galaxy S21 Ultra във всички свои магазини от 29 януари. "Месецът на Samsung" с горещи предложения за устройства на марката продължава до 2 февруари и дава възможност за избор от богата селекция модели за клиентите, които търсят най-новото в мобилните технологии и тези, които се наслаждават пълноценно на най-важните неща.

Устройствата от новата S серия могат да бъдат закупени с план "Тотал+" с възможност за избор между Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, поднасящ иновации, висока производителност и усещане за лукс и по-достъпните във високия клас смартфони Samsung Galaxy S21 5G и Samsung Galaxy S21+ 5G, осигуряващи незабравимо дигитално изживяване.

Новите моделите на Samsung от серия S разполагат с най-модерния процесор, създаван от Samsung досега, мощност и свързаност на най-високо ниво, впечатляващ дисплей и атрактивен дизайн. Интелигентната батерия, високата резолюция на камерата и още по-голямото пространство за съхранение на файлове и снимки осигуряват на потребителите свобода и адаптивност във всяка ситуация.

Galaxy S21 Ultra разполага с четворна задна камера с обновен 108MP сензор, с който можеш да заснемеш 12-битови HDR снимки с 64 пъти по-богат цвят и над три пъти по-широк динамичен обхват, а другите два S-модела идват впечатляваща тройна 64MP про-камера, която прави зашеметяващи снимки независимо от фотографските умения на потребителите, като и двата варианта създават професионално усещане и резултат. Galaxy S21 серията представя мощност на най-високи нива, като разполагат с най-новият усъвършенстван смартфон процесор, интегриран в Galaxy устройство досега - възможности, които поддържат 5G свързаността и Изкуствения интелект в устройството.

Пълна информация за предложенията на Теленор в "Месеца на Samsung" и други устройства е достъпна на www.telenor.bg, чрез обаждане на кратък номер 123, както и във всички магазини на оператора.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара