Акцентите за март по Viasat Explore

 


Ледени викинги

Започва от четвъртък, 11 февруари, в 22:45 ч.

Сезон: 1

Брой епизоди: 8 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Ice Vikings

Година: 2020

Навлизаме в свят, невиждан на телевизионния екран до момента - търговската индустрия за леден риболов в езерото Уинипег, където наследници на исландските викинги бързат да докарат улова си до брега преди ледът да се отдръпне. 

Тези уникално смели мъже и жени се сблъскват с виелици, напукване на леда и опасности от всички страни, докато използват традиционни методи за леден риболов, научени от техните предци. 

Риболовът в лед е една от най-опасните професии в света в една от най-непредвидимите работни обстановки на планетата. Заложени са много пари и повече от 700 човека всяка зима излизат да ловят риба, рискувайки живота си.


Рубрика: Съботи с турбо заряд

Всяка събота от събота, 6 февруари, в 11:45 ч.

Турбо заряд ви очаква по Explore всяка събота с маратони от най-страхотните поредици за откриване, поправяне и замяна на коли. Хората в тях са сериозно запалени по автомобилите. Дали търсят изгубени съкровища в изоставени гаражи и автомобилни гробища, или участват в търгове, те имат погледа, уменията и познанията да накарат колата или ситуацията да работи за тях.


Видео за „Съботи с турбо заряд“ по Viasat Explore 



Редки коли и печалба

Започва от петък, 19 февруари, в 22:00 ч.

Сезон: 2

Брой епизоди: 10 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Bangers & Cash

Година: 2019

Семейство Матюсън се завръщат с поредна доза класически автомобили, мотори и разнообразни сувенири. 

Следваме екипа, докато откриват различни класически коли във всевъзможно състояние под зоркия и експертен поглед на главата на семейството Дерек Матюсънс - човекът, който не може да откаже на нищо от времето, в което животът е бил по-простичък. 

От превозни средства от отминала епоха като Остин 16 до модерни класики като Форд Капри и RS 2000, множество Мини-та и дори панаирна въртележка - ще се намери по нещо за всеки вкус.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара