Финали на премиерните сезони на „Фарго“ и „НОСФЕРАТУ“ по AMC през март


Представяме ви акцентитe и премиерите през март 2021 по канал AMC.

НОСФЕРАТУ

Сезон 2

Продължава, всеки понеделник, 23.00 ч.

Финал на сезона: 8 март


Очаквайте финала на премиерния втори сезон на ексклузивния хорър сериал на AMC за свръхестественото „НОСФЕРАТУ“/ „NOS4A2“ – на 8 март в 23.00 ч.!  

Сезон 2 продължава да е една различна вампирска история, но тази част от историята всъщност се отнася до борбата за душата на сина на Вик, както и за душата на Мили Манкс… Чудовищният сблъсък между Вик и Чарли Манкс и драмата на героите продължават до самия впечатляващ финал. 

В ролите:  Ашли Къмингс, Закари Куинто, Джахкара Смит, Олафур Дари Олафсон, Вирджиния Кул и Ебън Мос-Бакрач.


ФАРГО

Сезон 4

Продължава, всеки понеделник, 23.45 ч.

Финал на сезона: 15 март


Не пропускайте последните епизоди от премиерния четвърти сезон на хитовия сериал на AMC „Фарго“, чийто финал е на 15 март в 23.00 ч.! 

Четвъртият сезон на "Фарго" e най-мащабната история, разказана от неговия създател Ноа Хуоли. "Фарго" историята не трябва  да бъде една и съща всеки път, тя може да ескалира или да се успокоява, стига да съответства на светоусещането на "Фарго".

Това е вид история, в която истината е по-невероятна и от фантазията... Нещо като размисъл в стил "черна комедия" за насилието в Америка.

В ролите:  Крис Рок, Джейсън Шварцман, Джеси Бъкли и др.


Филм на седмицата 

Всяка петъчна вечер


Не пропускайте и през март селекцията на AMC „Филм на седмицата“! 

На 5 март в 21.35 ч. можете да гледате хорър - фентъзи филма на режисьора Скот Стюарт „Свещеник“ (САЩ, 2011), в който Пол Бетани, Лили Колинс, Карл Ърбан, Маги Кю и Кам Жиганде пресъздават историята на свещеник, който не се подчинява на църковния закон, за да проследи вампирите, отвлекли племенницата му… Филмът е базиран на едноименния корейски графичен роман.

Не пропускайте копродукцията на САЩ, Великобритания и Австралия „Пророчеството“ (2009) с участието на Никълъс Кейдж, Чандлър Кентърбъри, Лара Робинсън, Надя Таунсенд, Лиъм Хемсуърт на  12 март в 21.00 ч.. Оказва се, че зашифровано послание от редове с нищо незначещи на пръв поглед цифри, което е затворено преди години в капсула на времето, е кодирано съобщение, предсказващо датите, броят на жертвите и координатите на всички големи катастрофи през изминалите 50 години с изумителна точност. За отворилите капсулата е ужасяващ фактът, че цифрите продължават и след настоящето...

Хорър фантастиката „Пълен мрак“ (САЩ/Австралия, 2000) очаквайте на 19 март в 21.15 ч. Космическа катастрофа с метеорит, оцелели на пустинна планета, милиони летящи хищници, които не понасят светлината и нападат, когато настъпи пълен мрак... С участието на Вин Дизел, Рада Мичъл, Коул Хаузър, Кийт Дейвид, Риана Грифит и др.

Филмът на режисьора Жан Жак Ано „Седем години в Тибет“ (САЩ/Великобритания, 1997) гледайте на 26 март в 20.50 ч. Брад Бит, Брадли Уонг, Виктор Уонг, Дейвид Тюлис, Ингебора Дапкунайте, Макото Иуамацу, Рик Янг и Дани Дензонгпа участват в хитовата продукция по книгата "Sieben Jahre in Tibet. Mein Leben am Hofe des Dalai Lama" (1952 г.) на австрийския писател, планинар и географ Хайнрих Харер.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара