Валентина и Детелин напуснаха „Един за друг“


Първата двойка, която напуска най-вълнуващата любовна надпревара в родния ефир „Един за друг“, са Валентина и Детелин от Ловеч. Двамата се затрудниха с изпълнението на предизвикателството за двойки, в което трябваше да познаят недостатъците на партньора си. Това ги изправи на елиминации срещу Тина и Станимир, които се справиха най-зле в индивидуалните изпитания. 
Всеки от останалите участници имаше възможността да обсъди и прецени за кого да даде гласа си на базата на лични предпочитания или стратегия. Всички 11 двойки решиха да дадат шанс на младите Тина и Станимир, но изразиха голямото си възхищение от силната дългогодишна любов, която свързва Валя и Дидо.
Водещият Емо Чолаков изпрати първата двойка, напуснала предаването с пожелание за безоблачно щастие и слънчево време. Те от своя страна пожелаха на всички участници да успеят да съхранят любовта си и да докажат, че са един за друг. Преди да напусне окончателно предаването, семейството от 35 години получи една последна задача – да направи ново разпределение на стаите във вилата. Валя и Дидо решиха Деница и Николай да спят в хола, а досегашните обитатели на палатката да се настанят в апартаменти.
Не пропускайте следващите интересни и често комични предизвикателства пред оставащите двойки в новите епизоди следващата седмица.
Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара