Гняв в мрежата: Защо майка хвърли бебето си в снега

Снимка: bulit2000.eu

Кадри на майка, която хвърля бебето си в снега, разгневиха социалните мрежи.

Видеото нагледно показва как майката държи добре облеченото си бебе навън. В един момент обаче тя го подхвърля във въздуха и то пада в снега, потъвайки до шия в преспите.

Интересен детайл е, че майката незнайно защо много се радва на ситуацията.

„Как се радваш на това безумно престъпление, което правиш с малкото си бебе?“, гневят се потребителите, видели скандалните кадри.

В мрежата видеото предизвика бурна реакция. Мнозина писаха, че жената трябва да бъде лишена от родителски права.

„Глупачке, ами ако под снега има стърчащ клон или нещо друго?“; „Спешно информирайте органите на реда! Тази жена не е на себе си, ще убие собственото си дете заради няколко лайка“; „Кошмар! Горкото дете, дано не е пострадало!“; „Как е могъл човек да се сети за такова нещо?“; „Сърцето ми се свива. Как е възможно това безотговорно поведение, та детенцето сигурно дори още не може да ходи, а тя го хвърля“; „Дано някой ден когато жената остарее детето ѝ и нея да захвърли на боклука, а да не я гледа“; „Детето не е куче! Как може да правите такава простотия“ – това са само малка част от гневните коментари под видеото.

Изненадващо обаче някои хора подкрепиха действията на жената: „След първото гледане изглеждаше, че детето плаче, но се усмихва, така че всичко е наред“, „Хора, забравихте ли какво е истинско детство. И на нас са ни правили така“; „Какво не е наред? Не си ли имал детство?“; „Колко сте ядосани. Детето е щастливо и весело, а и сигурно нищо му няма – каква е драмата? Мамо, страхотна си“.

Къде точно са заснети кадрите не е ясно, но мнозина споделят, че скандалната ситуация се разиграва в руския град Сочи, пише fakti.bg.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара