Европа и дигиталната трансформация – специален коментар на Ануар Ариди от Световната банка по Bloomberg TV Bulgaria


Темата е на фокус в предаването „В развитие“ на 22 февруари

Как дигитализацията промени посоката на света, динамиката на живота и ежедневието на хората ще разберат зрителите от ефира на Bloomberg TV Bulgaria на 22 февруари. 

В предаването „В развитие“, от 13:30 часа, мястото на България по пътя на дигиталната трансформация и как процеса се развива в Европа ще коментира Ануар Ариди, старши специалист „Конкурентност и иновации“ в Световната банка в отдела за Европа и Централна Азия. 

Той има дълбоки познания в областта на науката, технологиите и иновационната политика, развитието на частния сектор, технологичното предприемачество и трансфера на технологии. 

Не пропускайте специалния коментар на Ануар Ариди и научете любопитни подробности, свързани с дигитализирането на отделните области – днес, 22 февруари, в предаването „В развитие“, по Bloomberg TV Bulgaria, от 13:30 часа. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара