Том и Джери се завръщат по Boomerang


От над 80 години целият свят познава любимите Том и Джери. В началото на март по Boomerang ще започне петият сезон на най-новите им приключенията в „Шоуто на Том и Джери“.

Вечните главни герои 

Те спечелват сърцата на зрителите още в първите епизоди на поредицата „Том и Джери“. Тя е номинирана за Оскар 13 пъти и получава първата си статуетка през 1940 година. Оригиналните създатели, Уилям Хана и Джоузеф Барбера, са направили също „Семейство Флинтстоун“ и „Скуби-Ду“. Следващите поколения творци взимат щафетата и продължават да разказват за приключенията на мишката и котарака, но всички запазват най-характерното за „Том и Джери“: забавни случки, хитрини и преследване. Характерните премеждия на героите също са дело на Чък Джоунс, който участва в създаването на друга двойка известни герои, които непрекъснато се опитват да надхитрят един друг: Койотът и Бегачът (Coyote and the Roadrunner).

Когато става дума за това как изглеждат, е интересно, че образът на Том се променя през годините. Първоначално той се движи на четири крака. Въпреки това, хитрият му спътник Джери изглежда по същия начин през цялото шоу. Друга характеристика на героите също остава неизменена: никой от тях не казва пълни изречения. Има само няколко случая, когато те всъщност проговарят – например когато Том изпява любовна серенада в пълнометражната продукция от 1992 г. А скоро зрителите ще могат да видят и филм с двамата герои, който е продуциран от Warner Bros.

Новият сезон на „Шоуто на Том и Джери“ по Boomerang

В началото на март по Boomerang ще започне петият сезон от най-новите приключения на героите, а именно „Шоуто на Том и Джери“. Поредицата се фокусира върху онова, което зрителите обичат от години – хитрите номера и съперничеството между двамата. Ще участват също кучето Спайк, синът му Тайк и умната малка мишка Тъфи.

В един от новите епизоди героите ще се опитат да хванат хитър паяк, а също така ще отидат на екскурзия до Големия каньон, където ще срещнат бебе койот. Те също така ще опознаят напълно различна, вълшебна версия на известна приказка. Един ден Том ще намери приятел в местната зоологическа градина, а Джери ще се опита да стартира мистериозна летателна машина.

Премиерата на новите епизоди от „Шоуто на Том и Джери" ще се състои на 1 март и ще продължи всеки ден от 17:00 ч. по  Boomerang.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара