“Бригада Нов дом” отваря „вратата на възможностите“ в пролетния ефир на bTV на 25 февруари от 21:00 ч.


Цял куп звезди се включват в каузите на най-позитивното социално предаване у нас 

Под мотото „Отваряме вратата на възможностите“ - “Бригада Нов дом” се завръща в ефира на bTV на 25 февруари (четвъртък) от 21:00 ч. В единственото по рода си у нас социално телевизионно предаване, цяла плеяда любими български звезди ще се включват в каузите му и ще запретват ръкави наравно с чаровната Мария Силвестър и неуморната бригада на Влади Караджов. Петият сезон на любимия на малки и големи телевизионен проект, променил съдбата на повече от 62 семейства и възвърнал блясъка в очите на над 160 деца до сега, отново обещава да сбъдва мечти и да връща усмивки – както на участниците, така и на всички пред екрана. Най-позитивното и емоционално предаване в родния ефир този сезон ще насочи светлините на прожекторите и към децата със специални потребности, които заслужават да имат равен достъп до образование.

“На 25 февруари ще започнем от там, където спряхме”, заявява с усмивка водещата Мария Силвестър. В епизодите преди пандемията, Графа, Емилия и Теди Кацарова бяха сред гост-звездите, които оказаха подкрепа не само с присъствие, но и с реална помощ в ремонтирането на жилищата на героите с не лека съдба. От 25 февруари, в новите епизоди на “Бригада Нов дом” ще заблестят още от най-обичаните и изявени български звезди, сред които журналистът Георги Тошев, продуцентът Андрей Арнаудов, певицата Мария Илиева, Павел и Венци Венц и много други. Всички те, а и всички пред малките екрани, ще станат съпричастни, както на болката, така и на радостта в очите на участниците, защото “Бригада Нов дом” подарява много повече от ремонтиране на жилища. Тя успява да изпълни със смисъл и съдържание думата ДОМ, да върне надеждата и да преобърне съдбите и вярата на героите в доброто. 

Гледайте “Бригада Нов дом” всеки четвъртък от 25 февруари, от 21:00 ч. по bTV, а най-големите фенове на предаването ще могат да намерят ексклузивно съдържание и на страницата му:  https://www.btv.bg/shows/brigada-nov-dom/.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара