Вдъхновяващият живот на една необикновена жена в премиерния сериал „Бандитката“ по DIEMA FAMILY


Премиерната мексиканска теленовела „Бандитката“ завладява ефира на DIEMA FAMILY. Зрителите ще преживеят историята на една необикновена и вдъхновяваща личност, превърнала се сред най-влиятелните в изкуството и политиката – Грасиела Олмос. Хитовата поредица ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 ч.

Марина Ахедо е твърдоглава и непокорна и не понася несправедливостите, а още по-непримирима е с идеята, че жените са родени, за да се подчиняват покорно. Въпреки че изглежда сякаш съдбата ѝ вече е предначертана, Марина ще намери начин да я вземе в ръцете си. Но тя няма представа пред какви изпитания и препятствия ще я изправи животът, а още по-малко, че един ден това скромно момиче ще се превърне във великата Грасиела Олмос – една от най-влиятелните жени в политическия и културен живот на Мексико.

В главната роля на теленовелата влиза чаровната Сандра Ечеверия, която освен с брилянтна актьорска игра впечатлява и с гласови възможности, изпълнявайки музикалната тема към сериала. Сред звездния актьорски състав са още талантливите Янис Гереро и Ариел Лопес Падия. Премиерата на "Бандитката" в Мексико е през 2019 г.

Не пропускайте на 15 февруари премиерния сериал „Бандитката“ - от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара