„Любов на първа линия” в „Темата на NOVA”


На прага на третата вълна на пандемията, героите в „Темата на NOVA” тази седмица празнуват любовта. На първа линия тя преминава през войни, болести, време и разстояния. Зрителите ще видят три вдъхновяващи истории – на семейство, което получава най-дългоочаквания подарък - близнаци, на двама души, които се влюбват онлайн и на двойка, чиято сватба е без гости, с маски и ръкавици. На 14 февруари в „Любов на първа линия” авторът Ивомира Пехливанова ни среща с хора, за които животът е по-безкраен от страха. 

За героите пандемията не е живот на пауза, а точното време да натиснат бутона за най-чаканото ново начало. Изолацията не спира порива на сърцата им, защото новото нормално изисква нови методи, дори в търсенето на любовта. Орисани да се родят под сянката на пандемията у нас се появиха над 53 хиляди бебета.  А с всеки нов малък човек се ражда и нова надежда, че животът ще намери начин да пребъде. Без оправдания. 

Любовта не присъства в извънредните мерки, тя е извънредното решение на всеки план за спасение. Тя спасява нашите герои заедно с вярата им, че накрая всичко отново ще бъде наред. Как любовта променя животи и чертае нови истории, не пропускайте да гледате тази неделя.

Гледайте в „Любов на първа линия” „Темата на NOVA“ на 14 февруари, веднага след централната емисия новини.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара