VIVACOM промени логото си


През лятото на миналата година VIVACOM стана част от United Group, а в началото на 2021 компанията представи освежаване на своята корпоративна идентичност. Тя включва промяна на логото, което беше в употреба от 2009 - новото съдържа елементи с повече заоблени ъгли на мястото на острите в предишната версия, а освен това прави впечатление и новия шрифт за втората част от думата. Премахната е и кръглата част със стилизирана буква V.

Заедно с това логото се разделя с оранжевото и го заменя с черно или бяло според фона - в случая се търси максимален контраст за по-добра четимост на логото. Компанията възприема и нови корпоративни цветове и освен черното сред тях са жълто, синьо и виолетово. Промяната на логото и на цветовете идва с освежен фирмен сайт и с въвеждането на неограничените планове Unlimited.Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара