Пенко Господинов се оказва в центъра на сериозен семеен раздор в „Белези“


Три девойки се борят за вниманието на Иво Аръков в понеделник вечер

Драматичните събития в живота на сестрите Вера (Вера Йорданова) и Надежда (Анастасия Лютова) стават все повече, а резултатът от действията на двете жени заплитат все повече интригата в семейната сага Белези по  bTV. На фона на техните проблеми се появява и семейството на Боян – мъжът, около когото се върти техният конфликт от миналото. Неговата майка – д-р Мария Петрова (Ирен Кривошиева) има собствени планове за своя син. 

След поредица от жертви, Надежда предприе отчаян опит да закрепи отношенията си с Радост, а това доведе до неочакваната й среща с голямата й любов – д-р Боян Петров (Пенко Господинов). Стоян Дерменджиев (Валентин Ганев) трудно понася липсата на искреност, която разрушава семейството му, а вече има и нов повод за съмнение в лицето на д-р Петров, за когото подозира, че е любовник на съпругата му Вера. Сложната ситуация, в която Вера се намира, изисква категорични действия и тя решава да действа на своя глава въпреки привидното разбирателство със сестра си Надежда. 


На 22 март от 21.00 часа вечното противоборство между истината и лъжата в семействата на Вера и Надежда ще продължи. Надежда прави опит да се помири със собственото си минало, а всяко действие на Вера е обвързано с миража за добро бъдеще. Съдбата се намесва, за да събере под един покрив всички замесени, а чрез общата дъщеря на двете сестри – Радост (Климентина Фърцова) сложните взаимоотношения в любовния триъгълник Надежда – Вера – Боян са на път да излязат на бял свят. 

Единственият, който прави опит да спаси ситуацията и най-вече своя баща Стоян е Никола (Иво Аръков). Той се опитва да изведе Радост (Климентина Фърцова) и Неда (Балена Ланджева) от дома по време на посещението на сем. Петрови. Обстоятелствата не се развиват според плана му и на края той се оказва в заведение с три дами, всяка от които се опитва да привлече вниманието му. Събитията се разгорещяват до толкова, че се налага сексапилният мъж да се намеси в доста неприятна ситуация.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара