Предложение за брак дава приказен финал на новия епизод на “Бригада Нов Дом” тази вечер по bTV


Неуморната бригада помага на младо семейство с бебе да заживее заедно под един покрив – тази вечер oт 21:00 ч. по bTV

Новият епизод на “Бригада Нов Дом”, тази вечер от 21:00 ч., ще срещне зрителите на bTV с младите Християна (24 г.) и Николай (25 г.) и тяхното малко бебенце Kaя. На тримата се налага  да живеят разделено един от друг, заради окаяното състояние на апартамента им, наследство от майката на момичето. Той е напълно негоден за живеене – в него има много влага и мухъл и  няма никакви условия за нормален живот, още повече за отглеждане на бебе. И двамата родители имат тежки съдби и са израснали без бащи, а Християна наскоро е загубила и майка си и все още не може приеме загубата й. Въпреки трудностите, които животът им поднася, двамата са силно влюбени, подкрепящи се и не губят нито за миг надежда, а Николай всячески се опитва (с помощта на заеми и собствените си умения и сръчност), да преобрази поне част от жилището им. Тримата мечтаят някой ден да оправят апартамента си и да заживеят заедно в него. 

И ето, че един ден щастието им се усмихва и в живота им се появяват Мария Силвестър и бригадата на Караджов, които буквално “отварят вратата на възможностите” пред тях за нов живот в така мечтания дом. “Бригада Нов Дом” се включва ударно в ремонта, а тяхната кауза е подкрепена и от гост-звездата в епизода – водещият Димитър Павлов. Под зоркия поглед на майсторите той ще сложи първата плочка в живота си, ще носи мебели наравно с тях и ще боядисва. В епизода ще преобладават и любимите на двойката цветни триъгълници, които Екатерина Ташева-Чери и Мария Силвестър с удоволствие ще сътворят за тях, а в оцветяването им ще се включат всички.

Точно като в приказките, епизодът с двамата влюбени, Николай и Християна, ще се окаже с вълшебен финал – пред погледа на зрителите  Николай ще отправи предложение за брак към Хриси в новия им хол. 

“Това е най-прекрасното нещо, което “Бригада Нов Дом” е успявала да предизвика”, са думите на вълнение, които Мария Силвестър ще изрече в този момент. А как след всички тежки моменти, с усмивка, вяра, любов и благодарение на усилията на цялата бригада ще се стигне до щастливата развръзка – зрителите на bTV ще разберат тази вечер от 21:00 часа.

Най-големите фенове на “Бригада Нов Дом” могат да намерят ексклузивно съдържание и на страницата на предаването:  https://www.btv.bg/shows/brigada-nov-dom/.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара