Какво е да си пазител на дивата природа - в документалната поредица „Експедиция „Застрашените“ по Bulgaria ON AIR


Епизодите ще се излъчват всяка събота и неделя от 13 март

Какво се случва с чудесата на дивата природа и има ли опасност за тяхното съществуване във време, в което екосистемите са подложени на нарастващ натиск от търговски интереси? Отговорите идват с новата документална поредица „Експедиция „Застрашените“, която стартира в ефира на Bulgaria ON AIR на 13 март и ще се излъчва всеки уикенд от 09:00 часа. 

Всеки епизод представя пътешествията на изследователя и авантюрист Лин Съдърланд до едни от най-екзотичните и отдалечени кътчета от земята, където се среща с пазители на дивата природа, посветили живота си на спасяването на планетата.
В „Експедиция „Застрашените“ по Bulgaria ON AIR, зрителите ще имат възможността да проследят вълнуващите приключения на Съдърланд до магнетични места, сред които Борнео, Суматра, Сабах, Папуа Нова Гвинея и други. Документалната поредица представя реалните заплахи от изчезване на видове като хоботни маймуни, сребърнолистни маймуни, зелени костенурки, малайската слънчева мечка и други впечатляващи създания на дивата природа през личните разкази на местните, които ежедневно се борят за спасението на тези красиви същества.

Проучването на горещите точки на дивата природа и срещите на Лин Съдърланд с отдадените на мисията да възстановят популацията на изчезващите видове личности – не пропускайте от 13 март, в 09:00 часа, по Bulgaria ON AIR. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара