Bulgaria ON AIR представя „Възгледите на г-жа Татяна Лолова” - великолепно изрисуван портрет от поредицата „Умно село“


Епизодът в памет на любимата актриса, напуснала ни преди броени дни, ще се излъчи на 28 март

В галерията от образи на поредицата „Умно село”, епизодите на която Bulgaria ON AIR излъчва в своя ефир всяка неделна вечер, портретът на голямата Татяна Лолова е под номер 20. 

Филмът „Възгледите на г-жа Татяна Лолова” в памет на великата актриса, която освен с впечатляващите си роли ще запомним и с щедрата й усмивка, телевизията ще излъчи на 28 март, от 19:30 часа. Пред камерата една от най-големите комедиантки на нашето време разкрива от възгледите си за живота до част от зашеметяващия си артистичен гардероб. С лекотата, с която сменя перуки и тоалети, г-жа Лолова сменя състояния, настроения и теми на разговор. 

Епизодът, запечатал образа на обичаната актриса, представлява странна „смес от кабаре и мелодрама, придружени с крими-елементи”, в която звучат песни в еклектични стилове. Жанрът му е неопределим - като самата Татяна Лолова. 

Известен брой специални ефекти помагат на г-жа Лолова да разкрие някои от тайните си умения, като например: изпепеляване с поглед на стоящ насреща обект. Митът за опасната жена обаче веднага рухва пред невинността, с която тя ни убеждава в иначе благия си и ведър характер. 

Пеещи „консултанти” във филма са трима верни колеги на Лолова от сцената и екрана – асовете Георги Калоянчев, Георги Русев и Васил Попов. В стих и песен атрактивното трио оспорва или потвърждава изреченото от своята любима партньорка, като тайничко отронва по една сълза за отминалите дни.

Финалът на филма обаче е оптимистичен, защото е отворен – “мога и да не спра, стига само на телевизията да й стигне лентата за запис...”, нарежда пред камерата неуморимата Татяна Лолова – истинска фурия на сцената и в живота. 

Нещо, в което успя да ни убеди, раздавайки таланта си до последния си дъх. 

Епизодът от поредицата „Умно село“, който Bulgaria ON AIR ще излъчи в знак на почит към бляскавата Татяна Лолова – гледайте на 28 март, от 19:30 часа. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара