Най-забележителните изненадващи атаки срещу Третия райх по History2 през април


Представяме ви акцентитe и премиерите през април 2021 по канал HISTORY2.

Sliced

От 5 април, всеки понеделник, 22:00


Искате ли да откриете тайните вътрешни процеси и невидимата работа на нещата в света около вас? Истината е само на парче разстояние. От машини и играчки, задействани с монети, до бронирани автомобили и бензиностанции, ежедневните предмети, които изпълват живота ни, пазят тайни, които само чакат да получат отговор. Нашият водещ ще вземе за най-мощните електроинструменти в света, за да разреже буквално наполовина всеки обект, разкривайки вътрешната му механика и интригуващата му история. Разкриваме изненадващите неща, които карат нашия свят да се порменя, като навлизаме дълбоко в невидимия свят навсякъде около нас. 


WWII’s Most Daring Raids

От 29 април, всеки четвъртък, 22:00


Американски парашутисти, норвежки специални части и британски командоси - съюзнически екипи, провеждащи високорискови операции в цяла Европа, Африка и Азия, за да се изправят срещу Хитлер и да променят хода на Втората световна война. Поредицата „WWII's Most Daring Raids“ отвежда в разгара на действието, като дава изключително детайлна информация за най-забележителните изненадващи атаки срещу Третия райх. Екипът изследва как точно са се разиграли тези нападения чрез експертен анализ и свидетелства от смелите мъже, които са ги осъществили.


Shadow Force

Продължава, всяка неделя, 22:00


„Shadow Force“ продължава да представя историята на неконвенционални военни операции, като ни предлага рядката възможност да надникнем в този високорисков свят на частните военни операции в борбата с организираната престъпност, с която редица правителства и специални организации не успяват да се справят. През погледа на един елитен екип, действащ в наши дни,  „Shadow Force“ проследява действията на бивши войници от Специалните части и техните неконвенционални бойни тактики.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара