PPF Group назначава акционера Ладислав Бартоничек да управлява всички активи на PPF Group


PPF Group назначава акционера Ладислав Бартоничек да управлява всички активи на PPF Group. 

Екипи от професионални мениджъри управляват компаниите, които са част от PPF Group и ще продължат да го правят под ръководството на Ладислав Бартоничек. Като цяло, PPF има изградена детайлна система, чрез която управлява инвестиционните проекти на групата. Компанията заявява, че загубата на нейния основател няма да се отрази на оперативното функциониране на PPF Group. Тя ще продължи да осъществява своите инвестиционни планове и визията, формулирана от Петр Келнер и неговия екип.

Искаме да изразим своята благодарност за съболезнованията, благопожеланията и молитвите, отправени към опечалените. Съболезнования могат да бъдат изпращани по пощата до офиса на Петр Келнер /Office of Petr Kellner, Evropska 17, 160 00 Prague 6, Czech Republic/ или по имейл на адрес: condolences@ppf.cz.Бележки към редакторите

PPF Group инвестира в множество пазарни сегменти, включително финансови услуги, телекомуникации, медии, биотехнологии, недвижими имоти и машиностроене. Ръстът на PPF Group се основава на развитието на традиционни и нови индустрии, изграждането на модерна инфраструктура, цифровата икономика и свързването на чешкия талант и способности с глобалните възможности. Обхватът на PPF Group се простира от Европа до Северна Америка и цяла Азия. Групата притежава активи на стойност 44 милиарда евро и управлява 98 000 служители в световен мащаб (към 30 юни 2020 г.). PPF работи в 25 държави.


www.ppf.eu

www.twitter.com/ppfgroup

www.linkedin.com/company/ppfgroup


Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара