Смартфоните Samsung Galaxy A52 5G и Galaxy A72 са на специални цени в онлайн магазина на Vivacom


От днес новите смартфони Samsung от серията А са на специални по-ниски цени в онлайн магазина на VIVACOM. На разположение на клиентите са моделите от среден клас Samsung Galaxy A52 5G и Samsung Galaxy A72. Устройствата предлагат комбинация от стилен дизайн, висока производителност, издръжливи батерии и обширен дисплей. Samsung Galaxy A52 5G може да бъде закупен на цена от 23,98 лв. на месец с план Unlimited 150, а Samsung Galaxy A72 се предлага за 21,98 лв. на месец с план Unlimited 150.

Samsung Galaxy A52 разполага с 6.5-инчов FHD+ Super AMOLED дисплей, с честота на опресняване на картината 120 Hz. Смартфонът е снабден с батерия с капацитет 4500 mAh, за да издържа на натоварването в забързаното ежедневие и поддържа бързо зареждане 25 W. Моделът работи с пълна функционалност в 2G, 3G и 4G мрежата на VIVACOM. Очаква се старт на работата в 5G мрежата на VIVACOM през 2021 г., след обновяване на софтуера от страна на производителя.

Другият нов смартфон е Samsung Galaxy A72. Той предлага на потребителите по-обширен дисплей - 6.7-инчов FHD+ Super AMOLED, със скорост на опресняване на картината 90 Hz. Моделът е оборудван и с батерия с капацитет – 5000 mAh и отново поддържа бързо зареждане 25 W.

Високата производителност и на двата модела от среден клас е гарантирана от 8-ядрен процесор в комбинация с 6 GB RAM памет и 128 GB вътрешна памет за съхранение на файлове и данни. Устройства имат сертификат за водоустойчивост IP67 и вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци.

Смартфоните предлагат впечатляваща четворна камера с много функционалности, които да задоволят нуждите на различните потребители. Камерите включват 64 МР основен обектив, 12 МР ултраширокоъгълен обектив и 5 МР макро обектив, който приближаваща обектите дори трудно видими с просто око. При Galaxy A52 телефото обективът на камерата е 5 МР, а при Galaxy A72 е 8 МР и с до 3 пъти оптично приближение. И двете устройства имат детайлна 32 МР селфи камера с изкуствен интелект и вградени разкрасителни ефекти.

Samsung Galaxy A52 5G е наличен в цветовете виолетов, бял и черен, а Samsung Galaxy A72 - в син, виолетов, бял и черен.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара