Discovery Channel ще излъчи световната премиера на „Франческо“


Световната премиера на „Франческо“ - ексклузивният документален филм за папа Франциск – ще бъде излъчен по Discovery Channel на 5 април от 22:00 часа. Зрителите ще станат свидетели на безпрецедентен достъп до Негово Светейшество, благодарение на продукцията, предлагаща близка среща с глобалния лидер, който приема всички предизвикателства и сложни въпроси с огромно смирение, мъдрост и щедрост. 

Обхващайки теми като промените в климата, миграцията, бежанците, правата на жените, сексуалното насилие и ЛГБТИ културата, пандемията, стените по границите и други актуални въпроси, този документален филм отвежда публиката на пътешествие по света, за да подчертае съпричастността, проявена от лидера, който продължава да вдъхва надежда по време на предизвикателните времена. По този начин филмът анализира и действията, които хората предприемат при промените, които 21-ви век ни налага.

Документалният филм включва и интервюта с хората, които са били част от пътя на папа Франциск дотук, като племенника му Хосе Игнасио Берголио, Негово Светейшество папа Бенедикт XVI, Хуан Карлос Круз, жертва и активист за оцелелите на сексуално насилие и сестра Норма Пиментел, защитник на бежанците. Продукцията „Франческо“ рисува портрет на човек, посветил живота и на това да обедни хората в една глобална общност.

„Франческо“ е режисиран и продуциран от номинираният за Оскар Евгени Афиневски. Повторения на филма ще бъдат излъчени по Discovery Channel на 5 април от 04:00 часа, на 7 април от 23:00 часа и на 10 април от 19:00 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара