Екстремни водни спортове и приключения по Extereme Sports Channel през април


Представяме ви акцентитe и премиерите през април 2021 по Extreme Sports Channel.

Екстремни водни спортове и приключения

Всяка вечер от 12-ти април от 20.45 ч. 

През април Extreme Sports Channel предлага великолепни предавания за екстремните водни спортове и инжектирани с екшън приключения над и под вода!


„Liquid Edge“ дава на зрителите поглед към изпълнения с адреналин свят на водните спортове, най-големите му звезди, техните истории и приключения. Сериалът изследва най-бързо развиващите се водни спортове в цял свят със спортни легенди като Том Карол, Мая Габриел, Дийн Лавел и много други. Ще бъдат представени визуално зашеметяващи и спиращи дъха спортове като сърфиране в големи вълни, кайтбординг, водни ски, уиндсърфинг, падълбординг и много други.


„Facing Waves“ следва най-добрите падълбордисти в света, докато те посещават топ дестинациите за падълбординг и изследват хората, местата и приключенията там. Сериалът е вълнуващ, вдъхновяващ и информативен. В това заредено с екшън шоу освен падълбординг ще видите и екстремни морски приключения с каяк и кану, сладководен рафтинг и много други.  


„Blue World“ е отличена с награда „Еми“ подводна научно-приключенска поредица, продуцирана и водена от Джонатан Бърд, един от най-добрите световни подводни кинематографи. Очаквайте невероятните подводни приключения и разкриване на загадки във всеки епизод.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара