Пълна доминация на програмата на NOVA в изборния ден


Зрителите в активна възраст (18-49) еднозначно са гласували доверие на новините и публицистиката на NOVA в изборния ден. С доказания си опит в отразяването на ключови за страната и света събития, екипът на медията осигури пълно информационно покритие на най-важното в деня на вота в своите специални формати и новинарски емисии. Регистрираният аудиторен дял при тях е трайно по-висок от този на втората телевизия в класацията:


Разликата е особено голяма в програмата до обяд, където преднината на NOVA спрямо втората телевизия е в порядък от над 50%. През целия неделен ден журналистите на медията дадоха възможност на зрителите да проследят обективно изборния ден с директни включвания от над 30 точки в страната и чужбина. Над 14-часовата програма на NOVA, посветена на парламентарните избори, приключи след полунощ, когато продължава да води класацията на най-гледаните телевизии в страната.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара