Булсатком пуска Max Sport 4


Булсатком, най-големият оператор за платена телевизия у нас, обяви, че започва да предлага на своите клиенти Max Sport 4 като част от богатото съдържание на допълнителния спортен пакет Max Sport Plus. Max Sport 4 ще излъчва най-интересните мачове от испанското първенство LaLiga, което е сред топ футболните първенства в Европа.

Освен с обогатяване на спортното си портфолио, Булсатком стартира летния сезон и със сезонни предложения за нови и съществуващи клиенти на сателитна и интерактивна телевизия.

План „Премиум+“ е на цена от 99.50 лв. с предплащане за 6 месeца и включва най-гледаните канали от всеки един жанр, които със сигурност ще задоволят интересите на всички в семейството.

План „Старт“ се предлага с предплащане за 6 месеца за 49.00 лв. и включва основните най-гледани телевизионни канали.

Целта е всички нови и съществуващи клиенти, които се възползват от новите сезонни предложения, да имат възможност да се насладят на любимите си канали и предавания през летните дни на морето, вилата или в планината. За тези, които вече използват интерактивна телевизия от Булсатком, услугата е достъпна през всякакъв интернет.

Булсатком продължава да работи в посока подобряване на услугите за своите клиенти и се стреми да предлага разнообразно, забавно, образователно и качествено телевизионно съдържание.

###


За Булсатком

Булсатком е най-големият доставчик на платена телевизия в България с водеща позиция в предлагането на сателитна телевизия. 

Булсатком е сред ключовите компании у нас, които предлагат интерактивна телевизия с високо качество и разнообразно съдържание. 

Булсатком излъчва над 240 канала, от които над 130 в HD формат и 8 в 4K ULTRA HD формат. Компанията поддържа портфолио от богати и разнообразни ТВ канали, които се излъчват ексклузивно в мрежата на оператора, сред които са TV+; F+; Sport +; Cinema+; Action +; Comedy + и други.

Видеотеката на IPTV услугите на Булсатком е напълно безплатна. Включва над 600 филми, сериали и детски предавания. Предоставя достъп до образователните серии на Disney English за децата, изучаващи английски език.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара