Булсатком компенсира абонатите си с пълен пакет програми за всяка събота и неделя през месец юни


Тази стъпка е жест към клиентите, които бяха засегнати от прекъсване на услугите за телевизия и интернет поради голяма техническа авария

На 8 юни, вследствие на пожар в колекторна шахта на електроразпределителното дружество на бул. „Цариградско шосе“ в София, бяха засегнати основните кабелни трасета на Булсатком. По-късно същия ден по време на ремонтните дейности беше прекъснато и резервираното трасе на оператора, причинявайки прекъсване на почти всички услуги в цялата страна. 

Благодарение на всички технически екипи на Булсатком, които работиха в тежки условия на пороен дъжд през нощта, и съдействието на ремонтните екипи на електроразпределителното дружество, операторът успя да изтегли алтернативен кабел до uplink станцията, за да възстанови услугите. Сателитната телевизия беше възстановена в рамките на 4 часа, а за цялата страна бяха необходими 15 часа.

Като извинение за причиненото неудобство и като благодарност за търпението, Булсатком предоставя пълния пакет телевизионни програми спрямо използваната платформа. Той ще е достъпен всяка събота и всяка неделя до края на месец юни. 

Клиентите с услуги за високоскоростен интернет ще получат по-високи скорости в зависимост от техническите възможности.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара