b1b-box, cine-box, action-box и comedy-box са новите канали на Булсатком. Заменят каналите от групата на TV+.


Булсатком обновява тв каналите си с ново съдържание.

b1b-box, cine-box, action-box и comedy-box са само част от обновеното портфолио.

От 1 август Булсатком обновява портфолиото на каналите, които се разпространяват само за клиенти на оператора. Свалят се от разпространение и се заменят платените телевизионни канали, продуцирани от външната компания „Розенфелд и Ко“ АД. Конкретно, това са каналите ТВ+, F+, Спорт+, Cinema+, Action+ и Comedy+. 

Замяната с новите тв канали cine-box, action-box и comedy-box е в рамките на текущите абонаменти и пакети за развлекателно филмово съдържание. 

cine-box e посветен на драма, романтика, биографии и филми направени по истински истории. 

action-box е нов филмов канал за екшъни, трилъри и криминални продукции. 

comedy-box включва забавни комедии, семейни филми и анимация. 

От 1 август на популярната позиция 104 за политематичен и публицистичен канал Булсатком ще разпространява канала ТВ1. Същевременно Булсатком работи по проект за обновен информационен и публицистичен тв канал, който се планира да стартира от 1 септември. Каналът ще съдържа актуална публицистика, бизнес предавания, новинарски емисии, спортни магазини и документални филми. 

Феновете на испанското футболно първенство ще могат да продължат да следят шампионата по тв канала Макс Спорт 4 в рамките на текущите си абонаменти и допълнителни пакети за спортно съдържание. 

За любителите на спорта, Булсатком инвестира и в спортния тв канал b1b-box като започна да отразява все повече и повече спортни събития от България. Използвайки иновативни технолигии за мобилно заснемане, по b1b-box за първи път беше отразена на живо 68-ата колоездачна обиколка на България. Годината ще продължи с още подобни спортни събития от  хандбал, тенис, волейбол, плуване и художествена гимнастика. 

Каналът b1b-box е достъпен в основния пакет, за всички клиенти на оператора по всички платформи за достъп.

1 Коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. В патентното ведомство беше регистриран и News.box, така че според мен техния проект е това.

    ОтговорИзтриване
По-нова По-стара