Най-интересните мачове от португалското футболно първенство - пряко по RING


Еузебио, Луиш Фиго, Кристиано Роналдо, Хълк, Жоао Фелкс, Бруно Фернандеш... Португалската футболна лига е дала много на света! И продължава да дава!

Таланти, оспорвани мачове, тежки сблъсъци, технични отигравания и онази неподправена любов към играта, която личи във всяко докосване на топката! Всичко това ще може да гледате пряко в ефира на RING и на VOYO.BG. 

Португалският шампионат винаги е бил завързан, въпреки "обичайните заподозрени". До последните кръгове обаче няма да е ясно нищо. "Бенфика", "Порто" или "Спортинг" Лисабон? Голямата тройка трудно ще предаде трона! 

Това не означава, че няма желаещи да се настанят на него! Кои са те? "Брага", "Санта Клара", "Боавища", "Маритимо"...  И още, и още!

Ще успее ли някой да наруши хегемонията на Трите големи сили, които общо имат 85 титли и само два пъти са "стъпвали накриво"? И с какъв цвят ще са шампионските конфети? 

Не пропускайте мачовете от португалското футболно първенство! RING и VOYO.BG ще ви покажат по 3 срещи на седмица! Започва в петък (20 август)!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара