"Седем" 2 януари 2022


Днес е 2 януари 2022 и е първата неделя за тази година. Какво означава това? Означава, че е време за първото издание на нашата авторска рубрика „Седем“ за 2022 година.

Като начало, започваме с новините от тази седмица от TBC Entertainment Group.

Най-важната е, че сайта възобнови дейността си и вече предлага повече авторско съдържание. Специалната ни рубрика "Празнични предложения" ви даваше всеки празничен ден предложения какво да гледате по трите национални телевизии.

Публикувахме и нашият "Телевизионен обзор на годината" 2021. 

Нашият YouTube канал TBC TV продължава да се разраства. Можете да станете част от неговото семейство като цъкнете тук. И тази седмица има цели три нови видеа за гледане.

В света на телевизията отново е интересно. 

Една от най-нашумелите и коментирани поредици през последните години – „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, ще направи своя дебют по DIEMA FAMILY на 5-ти януари (сряда).

От 8 януари „Тази събота и неделя“ ще е до 12:00 ч., „COOLt“ и „Търси се“ - с нов начален час.

В навечерието на новата година почина легендарната актриса Бети Уайт, съобщава Ройтерс, цитирайки списание "Пийпъл". Тя си отиде на 99 години, тре седмици преди да навърши 100 години.

Стана ясно също, че от bulsatcom са активирали новото мобилно приложение b.box app. Можете да го изтеглите от Google Play Store. За сега е достъпно само за смарт телевизори и не може да бъде изтеглено на телефон.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара