"Седем" 20 март 2022

Неделя е и е време за нашия обзор на новините – “СЕДЕМ”!

Акцентите в новините тази седмица бяха войната в Украйна и ареста на Бойко Борисов. Ние обаче няма да ви занимаваме с тях, а с това което се случва в родните телевизии.

Нови епизоди на „Гъбчовците!“ започнаха на 14 март – от 14.00 ч. Като ще се излъчват всеки делник по същото време по Cartoon Network.

Лидерът на партия “Атака” Волен Сидеров нахлу в сградата на NOVA. Той поиска да разговаря с представители на медията.

Позицията на телевизията е меко казано странна: NOVA осъжда категорично агресивните действия на Волен Сидеров към журналисти и служители на медиата. По повод на твърденията му, че NOVA има тенденциозно отношение към партията, която представлява, медиата заявява, че политици не могат да се намесват в редакционната й независимост.

Стартира премиерният романтичен сериал „Песента на живота“ от 19 март по DIEMA FAMILY. В епизодите всяка събота и неделя от 18.00 ч. до 20.00 ч. почитателите на жанра ще могат да проследят история на две семейства, чийто живот се преобръща, когато дадено преди години обещание е на път да бъде разрушено. Режисьор на новата турска поредица е Джем Карджъ, станал популярен с работата по серийния хит „Вятърничав“.

От понеделник (21 март) централната емисия новини „По света и у нас“ по БНТ 1 ще има нови двойки водещи. Аделина Радева – Даниел Чипев и Филипа Огнянова – Даниел Михайлов ще споделят важното на зрителите всяка вечер от 20:00 ч.

TBC TV продължава с нови видеоклипове от новата ни актуална поредица и вече утвърдените такива.

В петък пуснахме видеото: Дали ще има ядрена война? Във него обяснявам какво ще се случи, ако станем свидетели на ядрен апокалипсис. Колко време имаме за реакция и възможно ли е някой да оцелее?

В събота също пуснах ново видео от поредицата"Как да изкарам пари без да работя?". В него ви говоря за афилиейт маркетинг.

Днес също можете да очаквате ново видео. То ще бъде от поредицата "Паранормални явления" и разказва за "Обладаната: Клара Германа Селе". За да не го изпуснете се абонирайте за канала от тук и натиснете камбанката. Така ще получите известие, когато кача ново видео.

Стартирахме и нова рубрика, която обединява повечето прессъобщения. Всеки ден в "Актуално по ТВ" можете да ги четете. Първата интересна новина в рубриката беше, че bTV Media Group разширява своето портфолио.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара