Актуално по ТВ на 20 март

Калоян се сбогува с Hell’s Kitchen България

На пореден изпит в Hell’s Kitchen България отидоха Анелия, Мариела, Андреа и Калоян, а на поправката по време на вечерната резервация Мариела се изправи срещу Калоян в елиминационен двубой. Шеф Ангелов взе куртката на Калоян и раздели семейство Делчеви, като изпрати Денислав при Сините и превърна отбора на червените куртки в женско царство.

Първата част от изпита, в която номинираните избираха допълнителните продукти за ястията си, беше онлайн, а втората включваше готвене в кухнята на Ада. Денислав направи всичко по силите си да се реваншира на Мариела за това, че изпрати нея на битка за оставане в кулинарното състезание вместо жена си - Янита, като постоянно й даваше насоки. Николай, единствен от Сините, си позволи да помогне на чаровната холандка със съвети. Анелия успя да засенчи Калоян пред шеф Ангелов и взе червената си куртка обратно, докато Андреа победи Мариела в приготвянето на основния компонент в чинията си.

На вечерята шефът постави Мариела от Червените и Калоян от Сините извън зоната им на комфорт, като те трябваше да водят кухните на противниковите отбори. Двата отбора стартираха наравно, но с напредването на вечерта Калоян показа липса на лидерски умения, а Мариела стана изключително взискателна и прецизна към готвачите със сини куртки. В Червената кухня Денислав продължи да защитава Янита, поемайки ударите от нейните грешки и получи сериозно предупреждение от шеф Ангелов. Накрая Калоян издаде само поръчката за VIP гостите, докато Мариела завърши за пръв път от известно време цялата резервация на Сините и успя да превърне Андреа в пълноценна част от отбора на мъжете. На номинациите шеф Ангелов изгони най-младия готвач в ресторанта и да даде синя куртка на половинката на Янита. Със сълзи на очи Червените и Сините изпратиха Калоян.

Как ще се отрази раздялата на семейната двойка? Ще се справи ли Денислав в отбора на Сините? Какви нови предизвикателства е подготвил шеф Ангелов за готвачите? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара