Актуално по ТВ на 26 март

Министър Александър Николов - гост в "Защо, г-н министър?" с Мария Цънцарова

Министър Александър Николов ще коментира темата на седмицата, която вълнува всички – промяната на цените на електроенергията и природния газ в предаването „Защо, господин министър?“ тази неделя, 27 март 2022 г. Водещата Мария Цънцарова и г-н Николов ще обсъдят как ще се променят сметките ни за ток след като падне мораториумът върху цените.

Какви рискове крие заплахата от спиране на доставките на природен газ от Русия и как бизнесът и индустрията ще продължат да работят също ще бъдат теми в разговора на Мария Цънцарова с енергийния министър.

Искането на Путин държавите, посочени от Русия като „неприятелски“, да плащат в рубли – министърът ще коментира готова ли е България да го направи и какво означава промяната на валутата.

Зрителите на bTV ще получат отговор и на въпросите как държавата ще подкрепи бизнеса при покачването на цените на природния газ и тока и как всички ние ще платим поскъпването на природния газ.
Тези и други въпроси водещата Мария Цънцарова ще зададе на министъра на енергетиката Александър Николов в предаването „Защо, господин министър?“ веднага след централната емисия новини на bTV тази неделя, 27 март 2022 г.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара