"Седем" 27 март 2022


Неделя вечерта е и е време за нашия обзор на новините – “Седем”!

Започваме с обзора на нашия YouTube канал - TBC TV! След последното издание на "Седем" съм качил няколко нови клипа.


Първия беше миналата неделя и разказва една история за екзорсизъм: "Обладаната: Клара Германа Селе".


В понеделник дойде ред на епизода "Как да печелим пари от снимките си?".


Във вторник пуснахме историята на "Бела и брястът".


Вчера дойде ред и на поредния епизод на Hristov Show: "Бойко Борисов - мъченик или престъпник?".


Днес пък пуснахме епизод за призраците, които обитават Белия дом.

От тук можете да се абонирате за канала, за да не изпускате новите серии!

И продължаваме с тв новините:


Считано от 21-ви март (понеделник) делничният блок “Тази сутрин“ по bTV ще бъде с един основен водещ. Златимир Йочев ще продължи да представя най-актуалните теми за деня и да посреща гостите в най-гледаното сутрешно време в националния ефир, a Биляна Гавазова се оттегля от телевизионните си изяви.


„Вестник Телеграф“ ЕООД предприема реорганизация във вестникарската група. В отговор на бързата дигитализация на медийния пазар, икономическите последици от пандемията и извънредната международна ситуация, довела до нарушаване на доставките на печатарска хартия, съдържанието на вестниците „Монитор“ и „Политика“ ще бъде пренасочено към „Телеграф“, „Мач Телеграф“ и техния уеб портал – www.telegraph.bg.


Собственикът на "Нетуоркс България" Свилен Максимов изпрати съобщение до Dunvmost, в което алармира за нелоялни практики на конкуренцията спрямо потребители на русенската компания


През април, Cartoon Network ни кани на куп страхотни премиери. Каналът ще излъчи нова версия с приключенията на 3-те известни мечока - Белия, Панда и Гриз. Поредицата „Ние, мечетата“ разказва историята на любимците ни, когато те са били още малки и са си търсили нов дом, пътувайки чрез вълшебна кутия. А феновете на супергероите ще се насладят на двойна доза DC Super Hero Girls, с нови епизоди и маратон през уикенда.


През април Boomerang подчертава силата на приятелството. Най-малките зрители ще могат да се насладят на красиво послание за неговата стойност. Това ще стане благодарение на веселата и топла връзка между Мистър Бийн и неговия най-добър приятел - плюшеното мече Теди. Каналът ще продължи да излъчва и стартиралия през март маратон „По света с Гризи и лемингите“, както и приключенията на любимите ни пещерни деца в поредицата „Динознание“.

Това потвърдиха от столичната болница "Св. Анна".

Той беше приет в лечебното заведение в средата на февруари, в изключително тежко състояние, след като е бил намерен в безсъзнание в апартамента си. По случая е образувано досъдебно производство за опит за убийство.


По-рано през седмицата обявихме и специална изненада за феновете на турските и латино сериали у нас. Новата рубрика посветена на тях ще сатртира утре и ще бъде достъпна всеки ден с ново издание.

В нашата затворена Facebook група - TBC Voice обявихме още една новина свързана със сайта. Можете да се присъедините към нея за още ексклузивни материали. И да видите каква е новината. 😁

Всички PR съобщения на телевизиите с техните новини можете да откриете в рубриката "Актуално по ТВ". Всичките й издания ще видите, като отворите този линк!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара