Актуално по ТВ на 31 март

Концерт "Ван Морисън" по БНТ 1

На 03 април (неделя), веднага след късната емисия новини „По света и у нас“, БНТ 1 ще излъчи концерта „Ван Морисън“.

 Ван Морисън е един от най-вдъхновяващите автори и артисти в историята на популярната музика. През 2016 г. изнася интимен концерт в BBC Radio Theatre, озаглавен In Concert. Роденият в Белфаст изпълнява селекция от стари и нови парчета от забележителнoто му музикално творчество. В концерта са включени известните хитове "Brown Eyed Girl", "Wild Night" и "Cleaning Windows", които носителят на награди „Грами“ подарява на публиката. През 2018 г. събитието е издадено в СD и DVD версия, която включва 60-минутния му концерт Up on Cyprus Avenue, записан по повод 70-ия рожден ден на Ван Морисън. С над 38 студийни заглавия, 6 live албума, 6 компилации, 4 видео албума и над 71 сингъла.

Гледайте концерта „Ван Морисън“ на 03 април (неделя) по БНТ 1, веднага след късна емисия новини „По света и у нас“

Неочаквана бременност и предложение за брак в новите епизоди на „Мен не ме мислете“

Крие ли екранният ухажор на Весела Бабинова тъмната си страна?

Рожденият ден на Ася (Дария Симеонова) ще се окаже един от най-незабравимите и емоционални моменти за нея. След решението й да приключи отношенията с адвокат Касимов (Руши Видинлиев), той й изпраща в пакет общите им спомени, които е оставила в дома му. Въпреки това Мартин се надява двамата все пак да изгладят нещата и за целта решава да й купи чифт скъпи обици за празника. В бижутерския магазин обаче юристът обърква пликчетата и вместо обиците, Ася получава като подарък пръстен. Шокът за младата асистентка е огромен – мъжът, с когото вече не вижда общо бъдеще, сега й предлага брак. Явният гаф, който е направил, изненадва и самият Мартин. Ще успее ли адвокатът да се измъкне от ситуацията, ще признае ли за грешката си или вече ще е сгоден мъж за дъщерята на шефа, гледайте в новите епизоди на „Мен не ме мислете“ всеки четвъртък и петък, от 20:00 часа.

Изненадите за Ася обаче не спират дотук. Съвсем скоро тя не само че най-накрая ще разбере коя е мистериозната приятелка на баща й, но и ще получи неочаквана новина. Виктор Захариев (Владимир Люцканов) и младата му половинка Богдана (Александра Димитрова) са в очакване на бебе. Бъдещата майка е бременна в третия месец и двамата с щастливия татко вече кроят планове за съвместното си бъдеще. Как обаче ще приеме Ася новината, че ще става кака?
Междувременно Павел Биков (Петър Антонов) все по-устремено ухажва Яна (Весела Бабинова) и се надява да спечели сърцето й. Той е готов на всичко, за да я има, дори да стигне до крайности. 10 000 лева е сумата, която бизнесменът предлага на бившия й мъж Христо (Иван Юруков), за да напусне живота й завинаги. Ще приеме ли Христо огромната сума или ще се опита да си върне любовта на Яна?
Новият ухажор на Яна не буди много доверие у адвокат Касимов. Още повече, че от документите по бракоразводното дело на Биков и съпругата му Рени (Станислава Николова) наяве излиза признанието й за насилие, което мъжът й е упражнявал върху нея. Крие ли бизнесменът тъмни тайни, гледайте сериала „Мен не ме мислете“, четвъртък и петък, 20.00 ч., по bTV.

Йоана Върбичкова отпадна от „Survivor“ след дамски дуел на Острова на изкуплението

Актрисата загуби позиции в обединеното племе „Мапурондо“ и битката срещу шампионката по джиу джицу Мила Савова
Битката за голямата награда в „Survivor: Скритият идол“ приключи за Йоана Върбичкова, която беше смятана за един от най-подготвените, прозорливи и комбинативни участници в екстремното риалити. Актрисата отпадна от приключението след дуел с шампионката по джиу джицу Мила Савова на Острова на изкуплението.

Двете участнички, които не скриха уважението и приятелските си чувства, се сблъскаха в първата битка на изгонените от обединеното племе „Мапурондо“. Вместо сила, те трябваше да демонстрират търпение и прецизност при реденето на кула от пръстени и дървени топки. Мила се оказа по-сръчна и фокусирана, триумфира в изпитанието и така запази шанса си да продължи напред към наградата от 150 000 лева и титлата „Последният оцелял“. За Йоана остана утехата, че ще бъде първият член на журито в „Survivor: Скритият идол“ и ще има решаващ глас при избора на победител.

„Съжалявам, че за мен играта приключи. „Survivor“ беше страхотно приключение, което трудно може да се опише с думи - тотално непредвидимо и много красиво. Ще остане в спомените ми за цял живот. Благодаря на моите две прекрасни деца за подкрепата. Искам да знаят, че тяхната майка направи всичко, което беше по силите й“, каза през сълзи участничката на раздяла. Към разочарованието от загубата Йоана прибави неприятната изненада, че спринтьорката Карин Околие, на която имаше доверие, е гласувала за изгонването й от племето „Мапурондо“.

След победата си срещу Йоана, Мила ще продължи живота си на Острова на изкуплението и ще очаква следващия си съперник. За да преодолее по-лесно физическите предизвикателства, тя получи въже и мачете. С останалите изпитания ще трябва да се справи със силата на духа си. „Когато останеш сам след нищото, сред дивата, непозната природа, се появяват най-големите ти страхове. Но няма вариант да се прекърша“, категорична е тя.

Далеч от Острова на изкуплението, в обединеното племе „Мапурондо“, участниците започнаха да плетат нови стратегии за оцеляване. Най-добрата приятелка на отпадналата актриса - офталмологът Борислава, бързо се адаптира към новата ситуация. Тя създаде коалиция със студентката Анелия и в бъдеще двете планират да играят заедно, за да отстранят футболната съдийка Джулиана и собственика на автосервиз Драгомир.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара