A1 дава безплатен достъп до 5G ULTRA за пет месеца на всички абонати на мобилен тарифен план и 500 000 МВ бонус на максимална скорост

За да се възползват от тях, клиентите на телекома трябва да имат регистрация в Моят А1

От първи март 5G ULTRA става достъпна за всички абонати на мобилни планове на А1, които притежават смартфон, съвместим с 5G ULTRA мрежата на телекома. За да се възползват от пълните ѝ възможности, абонатите на А1 ще получат по 500 000 мегабайта бонус на максимална скорост. Бонусът може да се активира през приложението Моят А1 или портала Моят А1 на A1.bg.

С това 5G ULTRA на А1 става напълно достъпна за настоящите абонати, независимо от мобилния тарифен план, който използват към момента на промоцията. Допълнителните мегабайти се активират еднократно и трябва да бъдат изразходени в рамките на следващите пет месеца. След края на промоционалния период те не се прехвърлят в следващи месеци. Бонусът е персонален за всеки клиент на гласова услуга и не може да предоставя на други абонати на А1.

Бонусът ще бъде наличен за активация в Моят А1 до 31 март. От А1 напомнят, че за да се възползват от 5G ULTRA, абонатите трябва да притежават и съвместимо с най-бързата мрежа на А1 устройство. Списъкът със смартфони, които поддържат 5G ULTRA, е достъпен в онлайн магазина на А1.bg. Само година след старта на 5G ULTRA мрежата има много предложения за съвместими смартфони в различните ценови класове.

Клиентите с тарифен план, който включва 5G ULTRA, ще се радват да научат, че независимо от избрания от тях абонамент, ще могат да ползват мрежата на максимална скорост. Така на практика всички тарифни планове Unlimited ще се изравнят като възможности за скорост на връзката с Unlimited Ultra.

Aбонатите, които останат убедени от предимствата на 5G ULTRA и неограничената скорост, могат да преминат към по-висок тарифен план на А1, без да дължат неустойки, независимо колко време остава от сегашния им план. Както и досега, мобилните планове на А1 запазват възможността за персонализация чрез включените във всяко предложение позиции за дигитални услуги. Всеки абонат може да добави услуги Select с достъп до мобилна телевизия А1 Xplore TV GO, спортните канали Diema Xtra и МАX Sport, музикалната стрийминг платформа Deezer, HBO GO и други.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара