Тъмни сделки и предателства в новите епизоди на „Лъжите в нас“

В новите епизоди на драматичната поредица „Лъжите в нас“ тази седмица зрителите на NOVA ще станат свидетели на още заплетени истории и неочаквано развитие на събитията. От вторник до петък в 20:00 ч. героите ще бъдат поставени пред съдбоносни решения, силно емоционални ситуации, тъмни сделки и нови предателства.

Ирина (Диана Димитрова) ще получи шанс да стане част от семейството си отново и да бъде приета от сестра си Рая (Радина Думанян) и съпруга й Сава (Орлин Павлов). Младата жена ще се превърне и в единствена надежда за спасение на компанията Шперфазер и нейните големи клиенти. За да запази семейния бизнес от кризата след палежа, Ирина ще опита да заблуди конкуренцията с тъмна сделка.
Междувременно Прокуратурата е по следите на Шперфазер заради природното бедствие в Арадиново, причинено от незаконна сеч, а за прокурор по случая ще бъде назначена една от най-добрите приятелки на Рая – Адриана (Йоана Буковска-Давидова). Сблъсъкът на служебните задължения и приятелския дълг ще поставят героите пред трудни избори и големи житейски дилеми, след като се налага по случая да работи и друг близък човек на Рая и Адриана – журналистката Бояна (Мария Сотирова).
Семейните ценности и опазването на бащиното име и бизнес са основни цели за по-малката дъщеря на Шейтанов. Зрителите на NOVA ще видят на какво е способна Рая, за да защити честта, компанията и реномето на семейството си. Тайната ще опита да скрие дори от съпруга си Сава.

Как ще реагира Сава на стореното от Рая? Ще се наложи ли на Адриана да продължи да работи по случая „Шперфазер“ или ще го предаде на друг, за да запази работата и приятелството си? Скок в журналистическата кариера срещу предателство или лоялност към близък приятел ще избере Бояна? Ще успее ли Ирина да сключи сделката, на която всички разчитат? – разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара