Живот на ръба и високооктанови състезания по Extreme Channel през април

Представяме ви акцентитe и премиерите през април 2022 по Extreme.

Живот на ръба
Всяка вечер, 21.00 ч.

През април Extreme Channel повдига завесата към т.нар. живот на ръба, представяйки разнообразие от различни начини живот, в основата на който са екстремните спортове, сред които скално катерене, планинско колоездене, офроуд ски сноуборд и моторни спортове. Представените спортисти живеят на ръба всеки ден и изтласкват границите на човешките възможности към невъзможното в търсене на прилив на адреналин! Сред представените програми са „Dumbball: Dumbest of The Dumb“, „Rumble
Hum“, „Sports Adventure“ и „Ultimate Ride“. Вижте как тези луди глави се впускат в един начин на живот, за който мнозина други дори не биха посмели да мечтаят.

GRID
От 11 до 28 април, всеки делничен ден, 12.00 ч. 

GRID е бързо развиващ се спорт, който въвежда елементи от спринтиране, гимнастика, вдигане на тежести и силови дисциплини. Всеки отбор получава списък с упражнения, които да изпълни толкова бързо, колкото възможно, преминавайки през четирите сегмента на „решетката“. Атлетите не могат да се движат самостоятелно по време на надпреварата. Всяко състезание има фиксирано кратко време за изпълнение, така че няма време за поемане на дъх и прегрупиране. Състезателите имат само една опция – газ до дупка! Това е високооктаново състезание с участието на топ спортисти в съответните дисциплини, което можете да гледате ексклузивно по Extreme Channel.

Formula DRIFT Pro Championship
Всеки делничен ден, 15.30 ч. 

Като първата официална серия в Северна Америка Formula DRIFT Pro Championship извежда състезателните моторни спортове на ново екстремно ниво и привлича фенове и автоентусиасти от всички сфери на живота. Тази година над 60 професионални шофьори се конкурират в седем състезателни серии на високорисковия спорт, изискващ изключителни умения. Extreme Channel представя този бързоразвиващ се спорт, невероятния екшън на състезателния ден, както и най-мощните състезателни дрифт коли, които разтърсват пистите. 

Rumble & Hum
Всеки делничен ден, 09.00 ч.

Екстремният начин на живот не е свързан само със спорта. С ръмженето на двуцилиндров двигател и бръмченето на модерна машина за татуировки, най-престижното ателието за татуировки в Йоханесбург „Rumble & Hum“, ще ви предложи едно неочаквано преживяване! Риалити лайф-стайл сериалът представя най-добрия майстор на татуировки в Южна Африка - Люис “Вудулю” Уилиамс и неговия екип от специалисти, които се грижат за татуировките и пиърсингите на най-елитните и богати клиенти в страната. Потопете се в един свят на колоритни характери, които може би иначе никога не бихте срещнали - тези юнаци от „Rumble & Hum“ са диви, шумни и ненаситни, когато става дума за лудешки хумор, ексцентрични клиенти и татуировки от световна класа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара