Вече можете да поръчате iPhone SE (2022) при операторите

Ако нямате търпение да се сдобиете с новото издание на iPhone SE, вече можете да направите предварителна поръчка при всички български мобилни оператори. A1, Yettel и VIVACOM приемат заявки и за новите зелени варианти на iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max, които са особено подходящи за началото на пролетта. Доставките на всички устройства стартират на 25 март.

iPhone SE (2022) запазва познатия дизайн с основен бутон със сензор за отпечатъци и 4.7" дисплей, но ползва процесор A15, както и серията iPhone 13. Чипсетът активира нови възможности за камерите, които отново са с резолюция 7МР и 12МР, а освен това добавя и 5G възможности. Компанията обещава и подобрен живот на батерията спрямо предходното поколение. Смартфонът се предлага с 64 GB, 128 GB и 256 GB памет в черно, бяло и червено.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара