Околосветско приключение, подводни експедиции и гейминг по Da Vinci през май

Представяме ви анонсите за премиерите и акцентите по канал Da Vinci през май 2022.

ПРЕМИЕРИ И СПЕЦИАЛНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ
Детски предавания

Биц и Боб – и ти можеш!
Премиера
От 7 май, всяка събота, 10.20ч.
Мечтаете да изпробвате някои от невероятните и забавни изобретения от анимационните приключения на Биц и Боб? Е, сега вече можете! Присъединете се към екипа на малката Биц, братчето й Боб и още много млади истински изобретатели. Те създават различни интересни неща и изпробват експерименти, които и вие можете да опитате да направите вкъщи. Впуснете се в приключенията с новия сериал „Биц и Боб – и ти можеш!“ с премиера на 7 май по D Vinci.

Гейминг Шоу (В гаража на нашите)
Премиера
От 11 май, сряда и четвъртък, 17.00 ч.
Джеси, Джулия и Иан са трима тийнейджъри, пристрастени към видеоигрите. Те създават своя собствена уебпоредица, посветена на гейминга. Хлапетата се събират в екстравагантния геймърски гараж на Джеси, където създават изключително забавни и информативно наситени видеоклипове, които ще ви поведат на вълнуващо пътешествие в света на геймърството. Ще видите аналитични коментари на игри, интервюта с известни геймъри и сензационни новини от света на геймърството! Не пропускайте „Гейминг шоу (В гаража на нашите)“, което започва на 11 май!

Дълбините
Премиера
От 14 май, събота и неделя, от 11.00 ч.
„Дълбините“ показва приключенията на експедицията „Нектън“ – екип от подводни изследователи, разполагащи с авангардни технологии и заредени с неутолима жажда за нови открития! Докато изследват дълбините на океана в търсене на изгубения град Лемурия, учените от „Нектън“ попадат в свят, изпълнен с водни предизвикателства – от пирати и потънали вулкани до гигантски морски създания, които искат да ги превърнат в своя вечеря. Ще успеят ли учените да разбулят всички загадки, преди да е станало твърде късно? Гмурнете се в „Дълбините“ от 14 май по Da Vinci!
Специален акцент на месеца
Ден на културното многообразие
Събота, 21 май, от 14.20 до 21.00 ч.

В Деня на културното многообразие Da Vinci насочва прожекторите към невероятни обичаи, традиции и спортове от целия свят с един вълнуващ телевизионен маратон!

Впуснете се в едно околосветско приключение заедно с предаването „Да покориш света за една седмица“ заедно с шест суперспортни деца, които се състезават в най-невероятните спортове на планетата, като турнира по топка "Пиц" в Гватемала и бойното обучение с воините масаи в Кения. Ще се запознаете с невероятни хора в различни страни по света и с тяхната изключителна култура не само чрез спорта, но и с помощта на местните изкуство, танци, музика и кулинарни специалитети.

Различни сме, но именно това ни прави уникални! Нека се съберем заедно на 21 май с цяла палитра от истории, духовно наследство и ценности, които заедно изграждат нашия красив свят - по Da Vinci на 21 май.

14:20 Да покориш света за една седмица — Гватемала: Ден 1
14:40 Да покориш света за една седмица — Гватемала: Ден 2
15:00 Да покориш света за една седмица — Гватемала: Ден 3
15:20 Да покориш света за една седмица — Гватемала: Ден 4
15:40 Да покориш света за една седмица — Гватемала: Ден 5
16:00 Да покориш света за една седмица — Кения Ден: 1
16:20 Да покориш света за една седмица — Кения Ден: 2
16:40 Да покориш света за една седмица — Кения Ден: 3
17:00 Да покориш света за една седмица — Кения Ден: 4
17:20 Да покориш света за една седмица — Кения Ден: 5
17:40 Да покориш света за една седмица — Бразилия: Ден 1
18:00 Да покориш света за една седмица — Бразилия: Ден 2
18:20 Да покориш света за една седмица — Бразилия: Ден 3
18:40 Да покориш света за една седмица — Бразилия: Ден 4
19:00 Да покориш света за една седмица — Бразилия: Ден 5
19:20 Да покориш света за една седмица — Монголия: Ден 1
19:40 Да покориш света за една седмица — Монголия: Ден 2
20:00 Да покориш света за една седмица — Монголия: Ден 3
20:20 Да покориш света за една седмица — Монголия: Ден 4
20:40 Да покориш света за една седмица — Монголия: Ден 5

Продължаващи детски предавания

Зелен живот с Гримуейд
Нови епизоди
Всеки петък, 17.00ч .
Семейство Гримуейд поема предизвикателството да стане екологично ориентирано домакинство. Използвайки петте зелени принципа (ограничаване на употребата, повторна употреба, отказ от употреба, поправяне и рециклиране), те споделят ежедневни начини, чрез които всички можем да помогнем в грижите за нашата планета.

Брико
Нови епизоди
Всеки петък, 16.30 ч.
Включете се в приключенията на едно любопитно и изобретателно малко момче на име Брико и най-добрия му приятел Хепи – един много енергичен заек. Всеки ден двамата откриват изненадващи нови начини да превърнат скучни ежедневни предмети в забавни проекти и игри, които всяко дете може да направи у дома.

Зооспасители
Нови епизоди
Всяка сряда, 20.10 ч.
„Зооспасители“ ще ви покаже приключенията и премеждията на екип от хора, отдадени на мисията да подарят втори шанс и възможност за щастлив живот на изоставени домашни животни. Топлите и затрогващи истории ще ви поведат в едно необикновено приключение и ще съживят вярата ви в човечността.

Дарвин и Нютс
Нови епизоди
Всяка неделя, 10.00 ч.
Братчето и сестричката Дарвин и Нютс проучват различни природни чудеса в околния свят. В приключенията им се включват и големият мъдър елен Уапати, съседката им Хени и нейният наперен папагал Кеа, а от време на време - и един сърдит жабок на име Бърпи, както и сладката му приятелка Кроукет!

Животинско посолство
Нови епизоди
Всяка неделя, 19.30 ч.
Забавни и информативни, новите епизоди на „Животинско посолство“ ще ви отведат зад кулисите на „Лоро Парк“, един от най-известните и хубави зоопаркове в света. В предаването ще се запознаете с чудесни герои – хора и животни, и ще се вдъхновите от невероятната отдаденост на идеята да се съхранят дивата природа и нейните обитатели.

Рано сутрин с Da Vinci
Всеки ден, от 07:00 ч.
07:00 Доказано от опит
07:30 Лаборатория за прекрасни творения
07:45 Сиеста З
08:00 Дарвин и Нютс
08:15 Знаете ли че?
08:45 Фиксита
08:55 Електричество със Сморф
09:00 Адисън
09:15 Д-р Панда
09:25 Космикс
09:35 Доки
09:50 Супергероят Галор

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара