Mascota & D-Trax пускат ново парче

На 4 април е премиерата на La Musica Suena, новият общ сингъл на Mascota & D-Trax

Mascota & D-Trax ще заредят любителите на хаус музиката със слънчевото лятно настроение на най-мащабния им проект от 2 години насам. La Musica Suena или „Музиката свири“ е с латино звучене в две версии - Radio Mix и Extended Mix. Във видеоклипа ще видим безгрижни хора, които танцуват и се забавляват на различни плажове по света под ритъма на La Musica Suena.

„В превод от испански текстът следва основната идея, която е да провокира хората да се впуснат в ново преживяване, като забравят за ежедневието си поне за малко. Свежото звучене на новото парче напомня за купоните през горещото лято“, сподели Mascota.

Парчето La Musica Suena ще бъде издадено от съвместния музикален лейбъл на двамата диджеи - InMotion Records. Феновете ще могат да гледат видеото в канала In MotionTV в Youtube, а музиката ще открият в Spotify, Deezer, iTunes, Tidal, Traxsource и Tik Tok.

***
Mирослав Петков a.k.a Mascota следва своето призвание от 18-годишна възраст, като в началото пуска dance, pop и r’n’b стилове в родния си град Силистра. Страстта му към tribal & tech house обаче надделява и три години по-късно младият диджей започва да създава клубна музика, която съчетава deep, funky, groove и tech звучене. През 2012 г. получава награда за най-добър DJ, а през 2015 г. основава лейбъла InMotion Records заедно с талантливия музикален продуцент, звуков инженер и диджей D-Trax. Днес Mascota е автор на едни от най-популярните хаус парчета и резидент на веригата клубове BEDROOM.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара