"Седем" 1 май 2022


Здравейте приятели, неделя вечерта е и е време за новото издание на нашият семичен обзор на събитията - "Седем".

Започваме с новото в нашият YouTube канал TBC TV:


Снощи излезе новото видео за Биолабораториите в Украйна. Има ли ги, кой ги финансира и какво се прави в тях ще разберете, ако изгледате новото видео.


Преди малко пък излезе поредния епизод от поредицата "Паранормални явления" за Слендърмен. До какво може да доведе децата ни престоят в мрежата? Отговорът във видеото!

Кои ще са следващите епизоди можете да видите в обновената програма в секцията с програмните схеми.

И преминаваме към новините от телевизията:



През май, в ефира на Cartoon Network се завръщат толкова обичани герои. Те ще се включат в специалните ни маратони с някои от най-страхотните си приключения от предишни епизоди, както и с нови дяволии в премиери серии. Нямаме търпение да видим отново приключенията на Ябълко и Луки в големия град, майсторът на забавленията - Бъгс Бъни – в компанията на останалите шантави рисунки и непоправимите оптимисти Гъмбол и Дарвин. За пръв път представяме на зрителите премиерната мини-поредица „Аквамен – крал на Атлантида“. 


През май, Boomerang ни кани на страхотната премиера на поредицата „Томас и приятели“. Продукцията, позната на по-големите зрители, ще дебютира в нова версия, в която най-малките ще се срещнат с локомотивчето Томас и неговите приятели. Главният герой тръгва на пътешествия по света с тях и опознава културите на други континенти. По Boomerang ще проследим и премиерните епизоди на втория сезон от поредицата „Тафи“, както и допълнителен маратон с хитрия енот и кучето, което вечно си пати от номерата му.


Краят на голямото очакване настъпи, „Survivor: Скритият идол“ избра своя най-достоен победител! След напрегнат, емоционален финал на живо по bTV режисьорът Зоран Петровски заслужено спечели шестия сезон на екстремното риалити, получи голямата награда от 150 000 лева и титлата „Последният оцелял“.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара